Kevin Costner o princezi Diani: "Željela je scenu ljubljenja"

Foto: Profimedia

Glumac Kevin Costner progovorio je o nastavku filma The bodyguard, koji nikad nije ugledao svjetlost dana. Tvrdi da je princeza Diana u to vrijeme, nakon razvoda od kralja Charlesa, trebala dobiti ulogu u spomenutom filmu. No nedugo nakon toga princeza je izgubila život u tragičnoj nesreći bježeći od novinara.  

Costner tvrdi da je Diani 1996. godine, odmah nakon što ju je upoznao, predložio da sudjeluje u filmu. Ona je, po njegovim riječima, prihvatila ponudu jer je željela isprobati nešto novo. 

"Željela je scenu ljubljenja"

"Rekla mi je da joj je život na prekretnici i upitala me hoće li biti scene ljubljenja. Pitao sam je želi li to. Odgovorila je potvrdno, a ja sam rekao 'onda ćemo tako i napraviti'", prepričava poznati glumac. 

"Kraljevska obitelj okrenula se protiv mene", rekao je i dodao da je nakon njezine smrti njezina obitelj zanijekala Dianino sudjelovanje u filmu. 

Susret s Williamom

Prije nekoliko godina, dok je boravio u Londonu, Costner je dobio poruku da bi princ William volio razgovarati s njim. Glumac je isprva bio začuđen, ali onda je pristao te ostao ugodno iznenađen Williamovim srdačnim pristupom. "Pogledao me i rekao: 'Sviđao si se mojoj mami'", prisjetio se.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.