Kevin De Bruyne supruzi je "uletio" na Twitteru, a tri godine kasnije su se vjenčali

Foto: Instagram

BELGIJSKI nogometaš Kevin De Bruyne od 2017. godine u braku je s lijepom Michele, a upoznavanju su "kumovale" društvene mreže jer sve je započelo jednim lajkom.

De Bruynea su s Michele spojile društvene mreže, ali i prijatelji jer se plavokosi nogometaš nije usudio prići svojoj budućoj supruzi. Naime, sve je počelo 2014. godine, dok je nogometaš igrao u Njemačkoj. De Bruyne se u to vrijeme oporavljao od prekida s bivšom djevojkom koja je uhvaćena u prevari s belgijskim vratarom Real Madrida Thibautom Courtoisom.

"Počelo je tvitom. Imao sam samo nekoliko tisuća pratitelja u to vrijeme jer sam još bio na posudbi u Werderu iz Bremena. Objavio sam nešto o utakmici ili tako nešto, a ta lijepa djevojka je pritisnula lajk. U to sam vrijeme bio sam, a moj prijatelj je primijetio njezinu reakciju na objavu", rekao je De Bruyne svojedobno i dodao kako joj je njegov prijatelj poslao poruku umjesto njega.

Dopisivali su se nekoliko mjeseci preko poruka, a u prosincu 2016. godine nogometaš Manchester Cityja zaprosio je Michele na Eiffelovom tornju u Parizu. Vjenčali su se u talijanskom Sorrentu 2017. godine, nakon što je Michele rodila prvog sina Masona Miliana. Njihov drugi sin Rome rođen je 2018. godine, a gotovo dvije godine kasnije dobili su kćerkicu Suri.

Dok njezin suprug marljivo gradi nogometnu karijeru, Michele vodi vlastiti podcast za koji u šali kaže da je "prava doza ženskih priča", a bavi se i humanitarnim radom. Posebno se bavi radom s djecom, a pomagala je i u krizi s pandemijom.

Pročitajte više