Khloé Kardashian priznala da je fotošopirala kćer na fotki iz Disneylanda

Foto: Instagram

NEKOLIKO mjeseci nakon što je na Instagram profilu Kim Kardashian osvanula fotografija na kojoj se njena kći Chicago West u Disneylandu zabavlja s True Thompson, kćerkom njene sestre Khloé i košarkaša Tristana Thompsona, Khloé Kardashian je priznala da je True na toj fotki fotošopirana i da uopće nije bila tamo.

Khloé je istinu otkrila na svom Twitteru, gdje je napisala: "Uuuups, ok, ovo sam zaj*****. Uglavnom... možemo li razgovarati o nečem drugom? Naš show počinje za nekoliko dana."

No Khloé istinu nije priznala sama od sebe, nego su je fanovi uhvatili u laži. Naime, jučer je na Instagram storyju, povodom proslave četvrtog rođendana True, napisala kako joj je ovo prvi put da je u Disneylandu.

Inače, ranije je tiktokerica korisničkog imena @maiachondrialmembrane objavila video u kojem objašnjava da je posrijedi manipulacija fotografijom. U videu koji je imao milijunske preglede tiktokerica je rekla: "Stvarno bih htjela znati zašto je ova obitelj tako čudna. Čim sam vidjela fotografiju, odmah sam primijetila da je tu nešto čudno. True je očito fotošopirana."

@maiachondrialmembrane if you’re wondering where i’ve been, ive been preparing content for the launch of my podcast @she/her/liar ♬ original sound - maia

U nastavku je objasnila kako je fotošopirana samo glava djevojčice, i to na tijelo njene sestrične Stormi Jenner, kćerke Kylie Jenner, polusestre sestara Kardashian.

Pročitajte više