Khloe Kardashian snimljena u prisnom zagrljaju najseksi frajera u Europi. U vezi su?

Foto: Instagram

KHLOE KARDASHIAN potaknula je glasine o romansi s talijanskim glumcem Micheleom Morroneom, kojeg mnogi nazivaju najseksi frajerom u Europi, nakon što su njih dvoje viđeni zajedno u Milanu, tijekom i nakon revije Dolce & Gabbana, gdje su dizajneri i njezina sestra Kim Kardashian zajedno predstavili svoju novu kolekciju.

Na događaju su Khloe i Michele, koji je javnosti najpoznatiji po ulozi Massima u poljskom erotskom trileru 365 dana, sjedili jedan pored drugoga, blizu Kimine djece i majke Kris Jenner.

Glumac je zatim na svom Instagram profilu objavio i fotku s Khloe koja je nastala iza kulisa revije. Omotao je ruku oko nje i činilo se da joj šapće na uho. Fotka je postala viralna, kao i video koji su podijelili obožavatelji, a koji prikazuje njih dvoje kako blisko plešu na after partyju.

Turbulentna veza s Tristanom

Podsjetimo, Khloe je nedavno postala majka dječaka kojeg je dobila s bivšim partnerom Tristanom Thompsonom, kojeg je rodila surogat majka.

Thompson je opetovano varao Khloe dok su bili u vezi te je čak jednoj od ljubavnica napravio dijete. Turbulentna veza ovog para traje od 2016. godine, a tijekom tog perioda nekoliko puta su prekidali i mirili se. Prvi put su javnosti obznanili da su par na zajedničkom odmoru u Meksiku 2016. godine.

U rujnu 2017. otkriveno je da Khloe čeka svoje prvo dijete s poznatim košarkašem. Samo nekoliko dana prije nego što je trebala roditi kći True, mediji su objavili fotografije, ali i videozapis u kojem Tristan ljubi drugu ženu. 

Nakon tog incidenta u još je nekoliko navrata viđen kako ulazi u hotelsku sobu druge žene. Khloe je nakon porođaja, kojem je košarkaš prisustvovao, odlučila oprostiti Tristanu nevjeru te obavijestila javnost da do prekida neće doći te da će zajedno odgajati dijete. 

No kap koja je prelila čašu bila je Tristanova prevara Khloe u veljači 2019. godine s Jordyn Woods, tadašnjom najboljom prijateljicom njezine sestre Kylie Jenner. Ostavila ga je, ali su se opet nakratko pomirili 2020. tijekom pandemije koronavirusa. 

Kasnije su otkrili kako planiraju ići na izvantjelesnu oplodnju u nadi da će dobiti još jedno dijete, ali su zatim ponovo prekinuli u lipnju 2021. godine nakon što je on viđen kako ulazi u spavaću sobu s tri žene na svojoj rođendanskoj zabavi.

Pročitajte više