Kićina crna žena: Iz bolnice je tražio da mu obećam da ćemo na nebu biti zajedno

Foto: Privatni album

MIRJANA ANTONOVIĆ, žena kojoj je Kićo napisao svoj hit Zbog jedne divne crne žene, javila se Indexu i izrazila sućut obitelji pjevača. Mirjana je napisala da su se čuli prije nego što je Kićo otišao u bolnicu.

"Ovo mi je jako tužan dan. Kićo i ja smo se upoznali preko prijatelja u ranoj mladosti. Naš život nas je razdvojio,ali to je bila, vrsta ljubavi koja se pamti i ne prestaje. Ipak, te godine koje smo proveli zajedno su bile nezaboravne. Ostali smo na telefonskoj vezi i poslije mnogo godina smo se nedavno i vidjeli. Zagrlili smo se kao da nikada nismo bili razdvojeni i od tad smo bili u svakodnevnoj vezi. Par dana pre nego što je trebao poći na operaciju Kićo me nazvao u sred noći. Bila sam uplašena da se nešto loše nije dogodilo. Rekao mi je: "Moraš mi obećati da ćemo na nebu biti zajedno i da se nikad nećemo razdvajati", kaže Mirjana za Index.

"Uplašio me s takvom molbom. Imala sam osjećaj da mu je to posljednja želja i da se više nećemo čuti. Ipak smo se čuli sve do operacije. Obećao mi je da će me nazvati čim otvori oči. Nažalost to nisam doživjela. Bilo mi je zabrinjavajuće da mi se ne javlja i eto sad ova tužna vijest. Kico je bio veoma plemenita osoba i rijetko talentiran čovjek. Ova godina mi je posebno teška. Preminule su dvije osobe koje su bile veliki dio mog života, moja lijepa majka i Kićo", kaže.

Kići je danas posvetila objavu na Facebooku.

 

Pročitajte više