Kićina "divna crna žena" ima sina s Miroslavom Ilićem i još uvijek izgleda fantastično

Foto: Facebook

PJESMA "Zbog jedne divne crne žene" Krunoslava Kiće Slabinca, napisana početkom sedamdesetih, zasigurno je jedan od njegovih najvećih hitova koji se rado sluša i 44 godine kasnije. Ploča se po objavi prodavala u milijunima primjeraka, a svaka se crnokosa djevojka bivše države rado pronalazila u stihovima pjesme.
 
Ipak, "divna crna žena" za Kiću je bila samo jedna. Ona se zove Mirjana Antonović i doista je predivna žena i u svojim zrelim godinama.
 
 
''Krunoslav Slabinac i ja smo bili zajedno u ranoj mladosti. Nakon sto smo se upoznali u Americi, na povratku za Zagreb je dobio inspiraciju da napiše pjesmu "Zbog jedne divne crne žene". Kićo je vrlo talentiran umjetnik i ja sam ponosna što sam mogla, na jedan sitni način, sudjelovati u nastajanju jedne divne, evergreen pjesme u kojoj mnoge generacije mogu uživati'', za Index je rekla Mirjana, koja i dan danas živi u Americi, gdje je i upoznala Kiću Slabinca.
 
 

Fatalna Mira je nakon Kiće svojom ljepotom začarala i Miroslava Ilića, s kojim ima sina Devina koji je danas uspješan liječnik. U doba njihove veze Miroslav se razvodio, ali se zbog prijetnji koje je dobivala, Mira ipak vratila u Ameriku.

"Miroslav Ilić nije izvršavao svoje očinske obaveze", navodi Mira, pa njihov zajednički sin do 22. godine života nije znao tko mu je otac. Lijepa Mirjana je zbog čitavog slučaja na sudu s Ilićem, a u Srbiji je preko svog Facebook profila pokrenula i peticiju za promjenu zastarjelog zakona koji ne obavezuje DNK analizu pri utvrđivanju očinstva.

"Moj sin ne treba ništa od Miroslava Ilića, ali ovim angažmanom želim pomoći djeci koja su u sličnoj situaciji'', rekla je.

Pročitajte više