Kike Curavić: Žana je Tonija ostavila jer ju je prevario s muškarcem, a ne zbog mene

MEDIJSKA sapunica o prekidu Nikoline Pišek i Kristijana Curavića dobila je još jedan nastavak! Iako su se u medijima pojavili navodi da je svjetski rekorder u brojnim ronilačkim disciplinama ostavio fatalnu voditeljicu zbog bivše Kraljice go-go plesa, Žane Štrbac, glavni akter Kike demantirao nam je "te budalaštine" te nam otkrio prave razloge prekida njihove dugogodišnje veze. Naime, kako tvrdi Curavić, s Nikolinom je sporazumno prekinuo prije dva tjedna i to zbog toga što jednostavno nisu mogli naći zajednički jezik u nekim stvarima.

"Žana i ja smo samo prijatelji"

"Istina je da smo Nikolina i ja prekinuli, ali smo i dalje prijatelji. Svakodnevno se čujemo telefonski, što nije ni čudno jer smo bili jedna mala obitelj. Priče o mojoj vezi sa Žanom nisu istinite. Istina je jedino to da smo se sprijateljili još za vrijeme Farme i našli smo se nekoliko puta na kavi što je Nikolina znala. Između mene i Žane ne postoji ništa više od prijateljstva", kaže nam Kike.

Iako je Nikolina prije nekoliko dana izjavila da ju je dugogodišnji dečko ostavio zbog druge, te mu poželjela sreću s njom, Kristijan nam je otkrio da je Nikolina reagirala na taj način jer joj je, sada već bivši dečko Žane Štrbac, voditelj Toni Jeričević, napunio glavu lažima. "Toni je bio jako ljubomoran zbog mog druženja sa Žanom pa je, iako je znao da između nas nema ništa, nazvao Nikolinu te joj izmislio da je varam s njegovom bivšom", kaže nam Curavić koji dodaje da je Toni to napravio jer je jako ljubomoran te se nije mogao pomiriti s tim da ga je bivša Kraljica go-go plesa ostavila.

Žana je ostavila Tonija Jeričevića jer je saznala da ju je prevario s muškarcem?

Da cijela situacija bude još zanimljivija, Kike nam otkriva da je Žana Tonija ostavila jer je saznala da je nedavno u Budimpešti proveo noć s muškarcem, a ne zbog njega, kako su pisali neki mediji. "Toni se ponaša kao balavac od 15 godina. Slao mi je prijeteće poruke i htio se naći sa mnom da to riješimo u četiri oka", priznaje ronilac na dah. Razlog zbog kojeg otkriva prljave detalje iz života Žaninog bivšeg dečka je taj što je on napravio cijeli cirkus kada je nazvao Nikolinu i napunio joj glavu lažima.


"Da je barem imao neki konkretni razlog zašto to radi, shvatio bih ga. Potpuno se kretenski ponio i nije nikome napravio uslugu na taj način, već samo sranja. Taj prekid između mene i Nikoline je trebao biti sasvim normalna stvar, sve dok on nije uzeo stvar u svoje ruke", kaže Curavić koji nam je proslijedio jednu od nekoliko Tonijevih prijetnji.

Toni Jeričević: Pa idiote, zar si stvarno mislio da tek tako možeš uskočiti u moju vezu i izvući se nekažnjeno

"Kad si već toliki jebač snosi sada i konsekvence svojih djela. Moja cura je moja cura!!! Pa idiote, zar si stvarno mislio da tek tako možeš uskočiti u moju vezu i izvući se nekažnjeno. Budi faca do kraja sada i trpi jer će sve biti još gore ne prihvatiš li svoj dio odgovornosti. Vjeruj mi!", sadržaj je SMS-a koji je Toni Jeričević poslao Curaviću.

Hoće li se popularni par pomiriti, usprkos trzavicama i navodima koji su objavljeni posljednjih dana, rano je za reći, ali sigurno je da je Kristijanu još uvijek stalo do lijepe voditeljice. "Jako mi je stalo do Nikoline i male Hane. Ne vidim trenutno nikakve šanse za pomirenjem, ali s moje strane su mogućnosti uvijek otvorene. Nikolina je uvijek bila posebna žena u mojem životu", kaže nam Kristijan čiju je priču potvrdila i Žana Štrbac. "Između mene i Kristijana nema ništa osim prijateljstva. To što smo pili kavu ne dokazuje ništa. Smiješna mi je ova situacija. Nismo se imali potrebu skrivati jer zaista nema razloga za to", kaže nam Žana.

Pročitajte više