Kiki Rahimovski emotivnom objavom obilježio Akijev rođendan: "Zapjevaj sa mnom danas"

Foto: Emica Elvedji/Jurica Galoic/Pixsell

KRISTIJAN KIKI RAHIMOVSKI objavio je dirljivu poruku na svom Instagram profilu povodom rođendana njegovog oca Akija.

"Tata, sretan ti rođendan. Odmori se od onih koji su te umorili. I zapjevaj sa mnom danas. Ja hoću onu koju ti voliš. Nedostaješ... Tvoje dijete kreten", napisao je u opisu fotografije svog tate.

Podsjetimo, frontmen Parnog Valjka napustio nas je prije više od godinu dana, a Kiki je nakon očeve smrti za makedonske medije progovorio o njihovom turbulentnom odnosu.

"Nekim dijelom i moja krivica, nekim dijelom i krivica malog mog tate ludog", započeo je. "Tata i ja nismo imali klasičan odnos oca i sina zbog koncerata. Ja sam svirao, on je svirao... Nismo imali klasičan odnos da se svaki dan čujemo i to."

"Želim da svi znaju da smo se jako voljeli"

"Imali smo nekih trzavica zbog toga, meni je bilo jako teško shvatiti u to vrijeme, još dok je bila Jugoslavija, kako možeš vidjeti tatu na TV-u... Ali kako sam se počeo baviti glazbom, i ja sam počeo raditi greške kao tata. Shvatiš da to nije tako lako", priznao je.

"Mi smo zadnjih godina izgradili divan odnos, povezali se... Mediji su potencirali te neke stvari, ali ne moraju ljudi sve znati. Želim da svi znaju da smo se jako voljeli. On se nije htio miješati u moju glazbu, a ni ja u njegovu", objasnio je.

Pročitajte više