Kiki Rahimovski nakon navodnih optužbi: Grobno mjesto moga oca je uredno i održavano

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

KRISTIJAN RAHIMOVSKI na Facebooku je objavio status kojim je pojasnio informacije koje su se navodno pojavile u Facebook grupi posvećenoj njegovom ocu, a vezane su uz Akijevo grobno mjesto.

"Poštovani članovi grupe Aki Rahimovski - Nakon svih ovih godina, prije svega u ime obitelji Rahimovski zahvaljujem Vam se svima na ljubavi i očuvanju sjećanja na lik i djelo moga oca, a mnogima od Vas i vašeg prijatelja. Dana 19.09.2022., do mene i moje obitelji je stigla informacija da se u grupi iznosi osobno stajalište i izjava gosp. Nenada Shonea vezana za vječno počivalište moga oca", započeo je Kristijan.

"Povrijedio je osjećaje obitelji Rahimovski"

"S obzirom na to da gosp. Nenad nije član obitelji Rahimovski i nije upućen u točno stanje izrade spomenika, stvorio je svojom izjavom među članovima grupe dojam da se obitelj ne brine o grobnom mjestu moga oca što je prije svega potpuno netočno, a ujedno je time i povrijedio osjećaje obitelji Rahimovski.

Točna informacija za sve članove je da je spomenik u izradi i u skorašnjem periodu će biti dovršen. Grobno mjesto moga oca s obzirom na trenutnu situaciju je uvijek uredno i održavano od strane cjelokupne obitelji. Da je gospodin Nenad Shone htio točnu informaciju, mogao je poput nekih od Vas koji su mi slali upite u inbox također isto postupiti.

Poštovani članovi grupe "AKI RAHIMOVSKI - NAKON SVIH OVIH GODINA", Prije svega u ime obitelji Rahimovski zahvaljujem...

Objavljuje Kiki RahimovskiSrijeda, 21. rujna 2022.

Naprotiv, gosp. Nenad Shone u grupi u kojoj je administrator i koja broji preko 5000 članova iznio svoje osobno stajalište s neprovjerenim informacijama i iz tog razloga, a u zaštitu na spomen moga oca zatražio sam da se grupa zatvori", napisao je Kristijan.

Dodao je da nema ništa protiv grupe, već misli da svi koji su voljeli Akija imaju pravo dijeliti svoja sjećanja. 

Podsjećamo, Aki Rahimovski preminuo je 22. siječnja u 67. godini u Sloveniji. Više od tri desetljeća bio je frontmen Parnog Valjka i iza njega su ostali brojni hitovi.

Pročitajte više