Kiki Rahimovski o pjesmi koju je izveo s Cetinskim: "Sada je dobila puni smisao"

Foto: Davor Puklavec/Pixsell

KRISTIJAN RAHIMOVSKI u posljednjoj se objavi na Instagramu osvrnuo na aktualnu situaciju u Ukrajini. Objavio je pjesmu Zapjevaj, sloboda je!, koju je prošle godine s Tonyjem Cetinskim izveo na Dori.

"Neke pjesme s vremenom dobiju svoj puni smisao... Ljubav u čovjeku stvara velika djela, množi se s drugima na entu potenciju i tko zna gdje bi nam bio kraj", napisao je Kristijan uz objavu.

"Zlo u čovjeku razara, vodi u beskraj ništavila. Sve što se događa u Ukrajini je kroz moje naočale borba dobra i zla i tako sve više promatram svijet. Moj je odabir ljubav. Zaustavite rat u Ukrajini", dodao je. 

Inače, pjesmu Zapjevaj, sloboda je!, mnogi su nazivali antivakserskom, ponajviše zbog stavova koje je Tony Cetinski ranije iznosio u javnosti. 

"Bilo mi je išlo na živce i to me ponukalo da budem još žešći u svom djelovanju. Imaš u jednom trenutku osjećaj da si pogrešno shvaćen. Zašto ja ne bih rekao nešto što mislim? Ne razumijem", rekao je Tony tada.

Podsjećamo, Kristijan Rahimovski je već početkom ruske invazije iskazao podršku za ukrajinski narod. Na društvenim mrežama objavio je molitvu za mir u Ukrajini.

"O svemogući Bože, koji može izvući dobro iz zla i čini čak da se i gnjev čovjeka okrene tvojoj hvali, molimo te da otkloniš pitanje ovog nasilja, da nas dovedeš do trajnog mira i da se nacije svijeta ujedine u čvršće zajedništvo za promicanje tvoje slave i dobra cijelog čovječanstva. Po Isusu Kristu našem Gospodinu. Amen", poručio je tada.

Podršku Ukrajini ranije su iskazali brojni poznati Hrvati i Hrvatice koji pozivaju na prestanak rata i mir u svijetu.

Pročitajte više