Kiksao na pitanju o hrvatskom rock bendu i ostao bez 64.000 kuna. Znate li odgovor?

Screenshot: HRT

GLAZBENO pitanje u večerašnjem kvizu Tko želi biti milijunaš zadalo je muke dvojici natjecatelja. Marko Glibušić iz Ivankova ponudio je netočan odgovor na pitanju za 64.000 kuna vezanom za koncertni album s početka 80-ih. Na pitanju za 4000 kuna, koje se odnosilo na svjetski dance hit iz 1993. godine, Mariju Marušiću iz Zagreba pomogao je pak džoker pola-pola.

Ovotjedni kviz otvorio je Marko Glibušić pitanjem za 4000 kuna, a zapeo je na pitanju za 64.000 kuna koje je glasilo: "Koncertni album koje grupe počinje uzvicima publike: "Mišo, Mišo, Mišo...!" te je zbog njega napustio natjecanje. 

Mario Marušić bio je idući natjecatelj te je upotrijebio džokera već na pitanju za 500 kuna. Osim eliminiranog Jakuševca, programer sa zagrebačkom adresom nije znao je li Karepovac, Piškornica ili Kaštijun Splićanima trn u oku ili, preciznije, u nosu. Stoga je upitao znalce, a da splitsko odlagalište komunalnog otpada nosi naziv Karepovac rekao mu je Ivan.

I Mario je potom zapeo na glazbenom pitanju te zatražio džokera pola-pola ne bi li ponudio točno ime sastava najpoznatijeg po hitu The Rhythm of the Night iz '93. godine. Naposljetku je ponudio točan odgovor, no u nastavku natjecanja je odustao i kući ponio 16.000 kuna. 

Znate li vi odgovore na pitanja na kojima su zapeli natjecatelji kviza?

 

Pročitajte više