Kim i Bianca zajedno na partiju Kanyea Westa. Ljudi u potpunom šoku: "Koji vrag?"

Foto: Twitter

BIVŠA i sadašnja partnerica Kanyea Westa (46), Kim Kardashian (43) i Bianca Censori (29), stajale su jedna pored druge u utorak na reperovom partiju povodom izlaska albuma Vultures 1. Ovo je prvi put da su dvije dame viđene zajedno u javnosti. 

Pratitelji na društvenim mrežama su bili šokirani kada su ih vidjeli zajedno. "Nisam to očekivao", "O čemu bi, zaboga, pričale?", "Ne znam, ali ovo je ludo", "WTF","Koji vrag", pisali su na X-u (bivšem Twitteru). Priča se da Kim ima prijateljski odnos s Biancom, ali navodno ne voli kada ona paradira polugola pred njezinom djecom - North (10), Saint (8), Chicago (6) i Psalm (4) - koju ima s reperom. 

Kim i Bianca navodno imaju dobar odnos

"Kim je rekla Kanyeu da joj smeta što se Bianca tako oskudno oblači u blizini njihove djece. Iznenađena je što je Kanye dopustio Bianci da takva napusti kuću", rekao je izvor za Daily Mail. Za razliku od Biancine oskudne garderobe, Kim je morala mijenjati svoje outfite jer je Kanye smatrao da pokazuje previše kože.

On je uvelike utjecao na njezine modne kombinacije tijekom njihovog sedmogodišnjeg braka. Podsjetimo, Bianca je trenutno je u vezi s kontroverznim reperom, dok je Kim s njim bila u braku od 2014. do 2022. godine.

Pročitajte više