Kim je navodno upozorila Kanyea da mora pokriti svoju novu ženu pred njihovom djecom

Foto: Profimedia/Instagram

KIM KARDASHIAN ne odobrava provokativna izdanja Biance Censori.

Bivša supruga Kanyea Westa navodno ga je upozorila da Biancu mora pokriti kada su u blizini njihove djece, piše Daily Mail. Iako Kim ima prijateljski odnos s novom Kanyeovom suprugom, nije oduševljena njezinim modnim izričajem te ne želi da se takva pojavljuje pred djecom. 

>> Žena Kanyea Westa opet šokirala javnost. Na afterparty Super Bowla došla gotovo gola

"Kim je upozorila Kanyea da ne dopusti Bianci da se tako oblači u blizini njihove djece. Uistinu je iznenađena što je dopustio svojoj ženi da takva napusti kuću", rekao je izvor. Za razliku od Biance, Kanye je Kim branio da se provokativno odijeva. 

Pred djecom se pristojnije oblači

Kanye je oženio Biancu nedugo nakon razvoda od Kim. Posljednjih mjeseci ona šokira ljude svojim modnim kombinacijama. Uglavnom se polugola pojavljuje u javnosti. No na slikama s djecom njezina odjeća je pristojnija. Nosila je duge hlače i predimenzionirani crni kaput dok je bila s North, Saintom i Chicagom na promociji Kanyeova albuma u Miamiju u prosincu.

"Ako vam se ne sviđa što objavljujem, jebite se"

Kanye je nedavno stao u obranu svoje supruge nakon što su ga napali da je nepristojno što objavljuje javno njezine golišave fotografije.

"Samo želim reći svima da sam svoju ženu namjerno objavio tri puta. Objavio sam album, a ljudi i dalje u komentarima pišu: 'Zašto objavljuješ svoju ženu?' Zato što me ona čini sretnim. Zbog toga ste svi zadovoljni mojom glazbom, jer sam ja sretan. Shvaćate li što govorim?" rekao je 46-godišnji reper u videu.

"Ako vam se ne sviđa moj profil i to što objavljujem, jebite se, ozbiljno. Ostavite mene, kralja, na miru. Boli me briga, brate. Objavljivat ću svoju ženu koliko god želim. Objavljujte svoje žene na jebenom Instagramu", dodao je.

Pročitajte više