Kim Jong-un sestri traži muža: Evo koji su kriteriji za budućeg mladoženju

Foto: HINA

SJEVERNOKOREJSKI vođa Kim Jong-un planira pokrenuti natjecanje s ciljem da njegova sestra pronađe muža, prenosi britanski mediji. Cijeli projekt zamišljen je kao reality show programi koje imamo prilike gledati na televiziji. Ukratko - oni ju pokušavaju osvojiti, a ona bira najboljeg. Ipak, u ovom slučaju nagrada je veća nego u reality programima -  odabrani muškarac će dobiti ruku sestre sjevernokorejskog diktatora i pozamašnu svotu novca na računu.
 
Kandidati moraju biti studenti ili imati diplomu sa Sveučilišta u Pyongyangu, moraju biti zgodni i visoki 180 centimetara i odslužiti vojsku. Inače, Kim Yo-Jong ima 29 godina i najmoćnija je žena u Sjevernoj Koreji nakon što je ovog mjeseca izabrana za ministricu propagande. Režim je pokušao da joj nađe muža još 2012., ali nitko nije uspio zadovoljiti njezine visoke kriterije.
 
"Studenti na Sveučilištu u Pyongyangu se  moraju sklanjati u stranu kada se nađu u prostoriji zajedno sa Yo-Jong i nikome nije dozvoljeno voziti se u liftu zajedno s njom" - rekao je anonimni izvor za "The Sun" koji je iz Sjeverne Koreje pobjegao u Južnu Koreju.
 
 
 
 
 
 
 
 

Pročitajte više