Kim Kardashian o zlostavljanju u braku: "Zgrabio me za vrat, gušio i i udario u lice"

Foto: Instagram

U KNJIZI "Kim" autor Sean Smith otkrio je dugo skrivanu tajnu o starleti Kim Kardashian. Njen prvi brak s Damonom Smithom, za kojeg se udala sa samo 19 godina, bio je sve samo ne sretan, a suprug ju je zlostavljao fizički i psihički.

Tijekom brakorazvodne parnice Kim je svjedočila da ju je Damon pretukao prije izleta na koji su išli s Justinom Timberlakeom.

"Prije nego što smo otišli, Damon me udario i rasjekao mi usnicu. Pala sam na krevet i udarila koljenom pa sam poslije šepala", ispričala je.

Kim i Damon vjenčali su se 2000. godine, a njihova svadba bila je šok za njenu obitelj i prijatelje. Ubrzo je otkrila da je njen suprug jako ljubomoran te je uvijek kontrolirao gdje je ona i s kim. Zanimalo ga je i kako se zovu njeni muški prijatelji.

"Kad sam mu rekla ime prijatelja, udario me, lice mi je bilo natečeno. Htjela sam zvati policiju, no bojala sam se i odlučila sam da neću", rekla je.

Nakon što je trogodišnji brak puknuo, stvari su postale još gore. Kim je došla po svoje stvari, a Damon ju je pretukao.

"Pribio me uz vrata ormara, zgrabio za vrat i prijetio da će me ugušiti. Udario me u lice i pala sam na pod. Brzo sam ustala i pobjegla iz kuće u strahu", ispričala je.

Njen suprug to je negirao, dodajući da mu je Kim bila nevjerna te ju je zbog toga ostavio.

Pročitajte više