Kim Kardashian: Provela sam rođendan sa svojom djecom, bilo je to pravo mučenje

Foto: Instagram

KIM KARDASHIAN se u najnovijoj epizodi reality showa Keeping Up With the Kardashians požalila svojoj majci Kris kako je provela rođendan sa svojom djecom te otkrila kako je to za nju bilo "pravo mučenje". 

"Htjela sam imati dan za sebe, ali umjesto toga zaglavila sam gledajući snimke na YouTubeu na svoj rođendan, imala sam FIFA turnir i izrađivala kreativne radove - trebala si vidjeti ružnu stvar koju sam napravila. To nije ono što sam htjela raditi na svoj rođendan", požalila se. 

"Moram posjesti svoju djecu i reći im: 'Ovo nije Majčin dan. Ovo je moj dan. Misliš li da mama želi ponovno izrađivati kreativne radove? Na svoj rođendan? Čiji je rođendan?'" rekla je. 

"Nikoga nije briga za moje snove" 

"Bilo je to mučenje. Samo mi napravi doručak. To je sjajan rođendan", rekla je pa objasnila kako bi njezina ideja savršenog rođendana bila da zaključa vrata, ne ustaje iz kreveta i jede kolačiće i sladoled cijeli dan. 

"Ali ne, nikoga nije briga za moje snove, barem ne četvero djece", rekla je pa izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama. 

"Trebala bi biti zahvalna" 

"Trebala bi biti zahvalna što uopće ima priliku provoditi vrijeme sa svojom djecom. Ne mogu vjerovati da je uzrujana jer njezina djeca žele raditi aktivnosti koje su im zabavne. Propušta sjajne uspomene sa svojom djecom, radije se žali na njih i svoje probleme kao samohrane majke, umjesto da samo uživa u trenutku sa svojom djecom. Prije nego što to shvati, njezina će djeca postati mladi ljudi i poželjet će vratiti ove dane", komentirao je netko. 

"Moja je sreća s mojom djecom" i "Dobrodošla u majčinstvo", neki su od komentara. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.