Kim Kardashian tražila savjet od fanova na Twitteru, nastao kaos: "Gdje si bila dosad?"

Foto: Instagram/Twitter

KIM KARDASHIAN na Twitteru ja zatražila savjet od svojih pratitelja - i napravila pravu pomamu na Twitteru.

"Počinjem gledati seriju This Is Us. Tko je od vas gleda? Je li dobra?", napisala je Kim, a pratitelji kao da su samo čekali.

Odgovorilo joj je čak njih 3200, a mnogi nisu mogli vjerovati da najpoznatija starleta svijeta još nije čula niti pogledala jednu od najgledanijih serija trenutno. "Vrištim što još nisi!", "Gdje si bila dosad?! Pogledaj par epizoda i odmah javi dojmove", "Oh Bože, Kim! Pripremi maramice!", "Tko je gleda? Pa svi je gledaju! Pripremi se na suze", komentirali su obožavatelji, a onda su se javili i glumci iz serije koja je osvojila svijet.

"Ja glumim malu Kate i snažno preporučujem seriju. Ima sve emocije. Malo ti može natjerati suze na oči, ali scenarij je super i gluma također. Milo Ventimiglia i Mandy Moore glume moje roditelje i odlični su. Ja mogu doći gledati s tobom i čuvati ti djecu kad god želiš", napisala je jedna od glumica, Mackenzie Hancsicsak.

Javio se i glumac Justin Hartley koji glumi lik odraslog Kevina Pearsona. "Ja je gledam. Mislim da je vrijedi pogledati. Da sam na tvom mjestu, gledao bih je od početka. Ovo je dobro vrijeme za početi, ako mene pitaš. Nema previše epizoda, a opet dovoljno da odgledaš sve odjednom ako želiš. Smijat ćeš se, plakat ćeš", napisao je.

Riječ je o veoma emotivnoj seriji NBC-ja koja prati život obitelj Pearson, dva brata, Kevina i Randalla, te sestru Kate, kao i njihove roditelje Jacka i Rebeccu.

Pročitajte više