Kim Kardashian u Bijeloj kući se sastala s Kamalom Harris: "Ovdje sam da pomognem"

Foto: Instagram

KIM Kardashian (43) u četvrtak se sastala za okruglim stolom u Bijeloj kući s Kamalom Harris, američkom potpredsjednicom i Steveom Benjaminom, višim savjetnikom predsjednika SAD-a, kako bi raspravljali o zakonu o pomilovanju koji je izdao predsjednik Joe Biden, piše CNN. 

Harris se zahvalila Kim za njezino zagovaranje i za "korištenje platforme u svrhu podizanja važnosti o razgovoru i pružanju druge prilike". "Ovdje sam samo da pomognem i proširim vijest", rekla je Kim na sastanku i dodala da je uzbuđena što se nalazi na raspravi kako bi saslušala priče osuđenika. 

Kardashian je rekla da dijeljenje osobnih perspektiva pomaže ljudima koji nisu bili u sustavu kaznenog pravosuđa da razumiju izazove ponovnog ulaska u društvo nakon odsluženja kazne.

Kim je okinula i nekoliko selfija ispred Bijele kuće

"Svaki put kad sam posjetila zatvor, susrela sam neke od najpametnijih pojedinaca s briljantnim idejama. Vidim promjene koje se događaju kako bi im bilo lakše kada izađu iz zatvora, mislim da će im to promijeniti život”, rekla je reality zvijezda koja je okinula i nekoliko selfija ispred Bijele kuće.

Podsjetimo, Kim je i ranije bila u Bijeloj kući i to za vrijeme Trumpovog mandata kako bi potaknula reformu kaznenog pravosuđa. Trump je 2018. godine poslušao Kim i pomilovao Alice Johnson koja je služila doživotnu zatvorsku kaznu zbog nenasilnog kaznenog djela povezanog s drogom.

Pročitajte više