Kim razbjesnila fanove komentarom o gayevima: "Ova žena nema srama"

Screenshot: Youtube

NAKON što je gostovala u emisiji kod Jimmyja Kimmela, njen vidljivo mršaviji izgled ponovo je postao predmet interesa javnosti. Njene su se sestre našle na udaru kritika zbog divljenja Kiminom "anoreksičnom" izgledu, a sad je i sama Kim uspjela razbjesniti fanove odgovorom na jedan komentar. 

Sve je počelo kad je maneken Tyson Beckford odlučio komentirati njen novi izgled i prozvati je zbog plastičnih operacija. 

"Žao mi je, ne zanima me. Ona nije stvarna, doktor je pogriješio na njenom desnom boku", napisao je na društvenim mrežama. 

Kim mu na to nije ostala dužna, ali njen je odgovor mnoge razljutio. 

"Sestro, svi znamo zašto te ne zanima", napisala je Kim. 

Mnogi su njen odgovor shvatili kao implikaciju da je Tyson gay i zaključili kako ga Kim zbog toga ismijava. 

"Kim, dovodiš u pitanje Tysonovu seksualnost kao da je biti gay nešto loše. Bolje ti je da se brineš oko mentalnog zdravlja svog muža nego oko toga je li netko gay. Ova žena nema srama", bio je jedan od komentara. 

"Kim Kardashian je smeće. Sviđala mi se dok nije zaključila da je biti gay razlog da se nekog posramljuje. Ne bi trebala implicirati da je netko gay jer mu se ne sviđa tvoje tijelo ili odjeća. Curo, nemoj to raditi jer zapošljavaš mnogo gay stilista", složio se drugi. 

"Nadam se da ćete srediti Kim Kardashian zbog homofobnog odgovora Tysonu Beckfordu", zaključio je jedan korisnik Twittera. 

Pročitajte više