Kirsten Dunst se udala za glumca zbog kojeg je došlo do bizarne scene na Oscarima

Screenshot: Instagram

KIRSTEN DUNST je od ovog vikenda udana žena. Naime, glumica se udala za svog dugogodišnjeg zaručnika Jesse Plemonsa, prenosi The Cut. Par je, navodno, imao vjenčanje u odmaralištu GoldenEye na Jamajci. Vijest o vjenčanju potvrdio je glumičin predstavnik u petak, 8. srpnja.

Ako ste mislili da je ovaj par već u braku, bilo bi vam oprošteno jer je glumac Kirsten nazvao svojom ženom još na dodjeli Oscara 2022. godine kada je s Amy Schumer izveo skeč. Dio večeri, u kojoj je Schumer maknula Dunst s njezinog mjesta kako bi ona sjela pokraj Plemonsa postao je jedan od najkontroverznijih trenutaka dodjele. Dok su Amy i Plemons sjedili, Kirsten je stajala pokraj njih.

Upoznali se na setu Farga

“Kažemo da smo vjenčani jer se osjećamo kao da smo u braku,” rekao je Plemons za Access prošle godine, dodavši kako su globalna pandemija i njihovo dvoje male djece otežali planiranje vjenčanja. Sedam mjeseci nakon te izjave i službeno su u braku. 

Dunst i Plemons su se prvi put upoznali na setu Farga, u kojem su glumili par, ali nisu počeli izlaziti sve do završetka serije 2016. godine. Zaručili su se godinu dana kasnije i od tada su dobili dvoje djece, Ennisa Howarda, 4, i James Roberta, 14 mjeseci.

Oboje su bili nominirani za svoj rad u Netflixovom filmu The Power of the Dog, u kojem gle iznenađenja – glume još jedan bračni par. “Jednostavno je ludo biti par i imati prve zajedničke nominacije”, rekla je Dunst za Variety. 

Pročitajte više