Kit Harrington progovorio o teoriji da je Jon Snow "obećani princ"

Screenshot: Youtube

RIJETKO koja serija knjiga je izazvala toliko iščekivanje nastavaka kao "Pjesma vatre i leda", a kad se još pojavila ekranizacija u vidu popularne serije Igra prijestolja, internet se naprosto pomamio da shvati što bi se moglo dogoditi.

Teorije fanova su nicale poput gljiva, a sam autor George R. R. Martin je potvrdio da je jedna od njih istinita. Koja, ostaje nam da vidimo.

Posljednja sezona potvrdila nam je najrašireniju teoriju, otkrivši nam konačno tko je majka Johna Snowa, ali ostavila je mnoga pitanja otvorenima. I dalje ne znamo je li Jon zaista ono što mnogi vjeruju da jest, "Princ koji je obećan".

Ukratko, u svijetu Igre prijestolja postoji proročanstvo prema kojem će kad zima konačno dođe svijet spasiti junak koji će se ponovo roditi kako bi potjerao tamu. Kako nam najava daje naslutiti, u sedmoj sezoni će tajanstveni Bijeli šetači napokon ući u igru, a mnogi tvrde da će upravo Jon Snow biti taj koji će im se suprotstaviti i spasiti Sedam Kraljevina.

Johna Snowa za to, čini se, nije briga. Glumac koji igra ulogu Johna Snowa, Kit Harrington je za Huffington post izjavio:

"Morat ćete pričekati da vidite što će se dogoditi ove godine i hoćemo li saznati nešto više o Johnu. Mislim da bi Jon mrzio naziv 'Princ koji je obećan'. Da mu netko kaže da je to on, jednostavno ne bi obraćao pozornost. To je njegova osobina koja mi se sviđa, pa ni meni nije previše stalo da znam. Razumijete, kod njega mi je najdraže što nema veliki ego."

Sedam teorija o "Igri prijestolja" koje su toliko lude da bi mogle biti istinite

Njemu je možda svejedno, ali fanovi serije diljem svijeta sigurno ne dijele ovaj stav. Ako ste jedan od njih, preporučujemo da se oboružate strpljenjem, a za utjehu vam uvijek ostaju rasprave o mnogobrojnim mogućim raspletima koje se skrivaju u bespućima interneta.  

Pročitajte više