Kladioničarka Alex Grdić i mlađahni hokejaš isprobali posljednji krik mode

IAKO je opće poznato da se skoro sve manekenke pale na nogometaše, ima i onih koje ne spadaju u tu skupinu. Jedna od njih je i Aleksandra Grdić koja je danas u društvu mladog i perspektivnog hokejaša Medvešćaka, Igora Lazića, isprobala posljednji krik mode kada je u pitanju ljepota i zdravlje tijela i lica. Odjevena u kupaći kostim koji je istaknuo sve njezine prednosti, Alex nam je otkrila kakvo mišljenje ima o nogometašima, ali i o hokejašima s obzirom da je imala priliku pobliže upoznati jednog od njih.

"Igor je jedan, ali vrijedan"

Iako smo očekivali da će se pojaviti cijela hokejaška momčad pojavio se samo jedan, ali kao što kaže manekenka - jedan ali vrijedan. "Iako ga ne znam dovoljno mogu reći da je jako simpatičan, vrlo lako bi mogao postati model", komentirala je Aleksandra koja nam je priznala da kad su u pitanju nogometaši "nije u tom filmu".

"Nisam naravno protiv veza manekenki i nogometaša jer ipak žive jedan jako sličan život pa nije niti čudno da se spoje. Puno putuju, ne znaju više ni sami u kojem se hotelu bude, oboje su zgodni, to je po meni nekakav normalan slijed događaja", priznaje Alex. Iako nije nikada imala dečka nogometaša priznaje da joj se sviđaju njihove noge i posebice guza. Ipak, zgodniji su joj vaterpolisti.

"Cijela hokejaška momčad izgleda kao manekenka"


"Hokejaši mi se također sviđaju, cijela momčad zapravo izgleda kao manekenska, ali to ne čudi s obzirom da su Hrvati inače lijepi kao narod", rekla nam je Alex koja je u sve sportove i igrače vrlo dobro upućena jer se, kako priznaje, često kladi u kladionici. Osim što zna u kojoj minuti je koji igrač Dinama trebao zabiti gol u posljednjoj utakmici protiv , Aleksandra priznaje da nerijetko zna staviti lovu i na hokejaše Medveščaka.

Baš kao i simpatična Alex, 17-godišnji napadač KHL Medveščaka, otkrio nam je da mu nije nimalo bitno je li mu djevojka manekenka ili nije. "Cura mora biti kvalitetna, zgodna iz vana, pametna iznutra i svakako joj mora biti važno kakav je dečko, a ne da gleda kakav auto ima i čime se bavi", rekao nam je zgodni Lazić koji dodaje da mu se znalo dogoditi da ga opsjedaju manekenke, ali je u dužoj vezi pa ga takve stvari trenutno ne interesiraju.

"Alex mi je simpatična, zgodna"

Iako njegova djevojka nije manekenka, Igor nam je rekao da je dovoljno zgodna da postane. "Alex mi je simpatična, zgodna. Čini se kao kvalitetna osoba", skromno nam je rekao hokejaš koji je danas pozirao u kupaćim gaćicama i tako oduševio ženski dio uzvanika.

Aleksandra i Igor su, naime, posluži kao modeli za predstavljanje Ultratonea, jedinstvenog sistema za oblikovanje tijela i lica. Aparat, čiji tretman od 40 minuta košta oko 350 kuna, svidio se najviše Alex koja dodaje da će ići na tretmane i to kako bi poboljšala izgled svoje, ionako odlične guze. "Na sebi volim svoje mršave duge noge, guzu, grudi, lice, pogled ispod obrva, ma sve volim, ali smatram da nijedna žena ne može nikada biti dovoljno lijepa i mršava. To su stvari na kojima uvijek moramo raditi i koje uvijek mogu biti samo bolje", tvrdi lijepa Aleksandra.

Pročitajte više