Klapa Intrade nastupila nakon dojave o bombi: "Koncert nam traje četiri sata"

Foto: Facebook/Instagram

NAKON lažne dojave o bombi oko 22 sata počeo je koncert klape Intrade u zagrebačkoj Ciboni.

Bralić je na početku pozdravio okupljene te je klapa započela sa svojim hitovima na oduševljenje obožavatelja koji su dva sata čekali da koncert počne. "Jeste se utoplili?" pitao je Bralić okupljene u jednom trenutku.

Klapa je na koncertu izvela i pjesmu koju, kako je rekao Bralić, nikad dosad nisu otpjevali na nekom koncertu. "To je pjesma Sritan rođendan, evo za sve vas koji imate rođendan uskoro, da me ne zovete svaki dan da snimam neke poruke", poručio je.

Nakon sat i pol koncerta Bralić se našalio na račun događanja prije koncerta. "Ljudima je dosta, četiri sata traje ovaj koncert večeras", rekao je i izazvao smijeh u publici. 

Klapa je pjevala dva sata.

Posjetitelji se žalili na organizaciju

Podsjećamo, zbog dojave je došlo do popriličnog kaosa ispred dvorane u kojoj je u 20 sati trebao početi koncert. Posjetitelji su se žalili da su zbog manjka informacija od strane organizatora ostavljeni da čekaju u gužvi i na hladnoći.

"Ima pola sata, red se ne pomiče", "Stojimo već sat vremena u redu, na ISTOME mjestu, smrznuti. Situacije se događaju, okej, razumijemo, ali red je da netko od organizatora izađe van i kaže nam što se događa. Odgađa li se koncert ili što se događa? EDIT Nadamo se da ćete ponoviti koncert ili vratiti novce, obzirom da nas je 40% otišlo doma", samo su neki od komentara koji su se mogli pročitati na društvenim mrežama.

Nakon toga, oglasili su se iz izdavačke kuće Scardona koja zastupa klapu Intrade.

Riječ je o 15. jubilarnom koncertu klape Intrade u Zagrebu.

Pročitajte više