Klasnić na stupu srama: "Toliko o tome da ti obitelj znači! Ispovjedi se!"



OTKAKO je jučer njemački Bild objavio da Ivana Klasnića supruga ostavlja zbog nevjere, njegovi obožavatelji su u nevjerici. Naime, nogometaš je oduvijek njegovao obiteljske vrijednosti, a supruga Patricia bila je uz njega u najtežim danima njegovog života. Na službenoj stranici nogometaša neki su mu obožavatelji izrazili podršku, a neki su zgroženi njegovim slabostima. "Ivane, upravo sam čuo da te supruga ostavlja. Želim ti se najbolje i vjerujem u tebe. Nemoj se zamarati", napisao mu je prijatelj Adrijan.

"Ivan i Patricia već neko vrijeme propadaju, pokušali su ostati zajedno zbog kćerkice"

"Dobro je Ivane, konačno si se riješio vještice. Idi dalje", napisala mu je jedna djevojka. Bilo je i onih koji nosi mogli sakriti nevjericu. "Ovo ne može biti istina", napisala je nepoznata obožavateljica. Jedan od posjetitelja na stranici dao je i konkretnije razloge raspada Klasnićevog braka. "Ivan i njegova supruga već neko vrijeme propadaju, imaju loš odnos. Znam to od osobe koja se druži s Patriciom. Pokušavali su krenuti dalje zbog kćerkice, no ona mu ne može oprostiti nevjeru. Njegova je krivica ako je toliko glup".

"Ivane, ispovjedi se!"

Najteže je nevjera pogodila posjetitelja kojeg najviše smeta to što je Ivan navodno veliki kršćanin. "Ivane, ovo je grozna stvar. Toliko o tome da ti obitelj nešto znači. Razmišljam ponovno o onim optužbama za silovanje. Gdje ima dima, ima i vatre. Netko tko je "posvećeni katolik" ne bi tako olako prekršio sakrament braka i božje zapovijedi. Moje simpatije prema tebi bile su velike, no sada je gotovo. Više nisam tvoj obožavatelj. Nadam se da ćeš jednog dana shvatiti što si napravio. Kao katolik, trebaš se ispovjediti", napisao je najogorčeniji među nekadašnjim obožavateljima. Da podsjetimo, Patricia se odlučila ostaviti Ivana nakon što je u njegovom stanu u Manchesteru pronašla fotografije drugih žena te njihove košulje.

Pročitajte više