Klinac iz Dva i pol muškarca snimljen nakon duljeg vremena, izgleda neprepoznatljivo

Foto: Profimedia/Press

Zvijezda popularne serije Dva i pol muškarca Angus T. Jones, koji je utjelovio Jakea, nakon dugo vremena snimljen je u javnosti.

Nekad najplaćeniji dječji glumac u svom je rijetkom pojavljivanju izgledao neprepoznatljivo, a pokazao je i potpuno obrijanu glavu. Fotografi su glumca snimili tijekom odlaska na ručak u Sherman Oaks u Kaliforniji.

Okrenuo se vjeri

Inače, Angus T. Jones glumom se počeo baviti s 10 godina i postao je najplaćenija dječja televizijska zvijezda. Po epizodi je zarađivao vrtoglavih 300 tisuća dolara. Na vrhuncu slave odlučio je potpuno promijeniti svoj život.

Prije 11 godina objavio je da se okrenuo vjeri, a seriju koja ga je proslavila prozvao je za promoviranje promiskuitetnog načina života. Pozvao je sve na bojkotiranje serije i na razmišljanje o negativnim učincima koje televizija i takve serije ostavljaju na čovjekov mozak.

"Ljudi kažu da je to samo zabava. Istražite malo o učincima televizije na vaš mozak i obećavam vam da ćete morati donijeti odluku kada je u pitanju televizija, posebno ono što gledate," nastavio je. "Bio sam plaćeni licemjer jer meni to nije odgovaralo, ali sam to i dalje radio", rekao je o svom sudjelovanju u seriji.

Pročitajte više