Klinac iz Dva i pol muškarca snimljen nakon duljeg vremena, rijetki bi ga prepoznali

Foto/Screenshot: Profimedia/Youtube

Angus T. Jones, dječja zvijezda serije Dva i pol muškarca, nakon duljeg vremena snimljen je ispred svog doma u Los Angelesu, a danas bi 28-godišnjeg glumca rijetki prepoznali.

Jones je viđen kako razgovara s jednim od radnika dok su utovarivali kamione koji su odvozili stvari iz njegovog doma uključujući vanjski namještaj, stari madrac i ukrase za Noć vještica. Nekad najplaćeniji dječji glumac koji je u popularnoj seriji utjelovio Jakea u svom je rijetkom pojavljivanju izgledao neprepoznatljivo, a imao je dugu bradu i šiltericu na glavi.

Okrenuo se vjeri

Inače, Angus T. Jones glumom se počeo baviti s 10 godina i postao je najplaćenija dječja televizijska zvijezda. Po epizodi je zarađivao vrtoglavih 300 tisuća dolara. Na vrhuncu slave odlučio je potpuno promijeniti svoj život.

Prije 11 godina objavio je da se okrenuo vjeri, a seriju koja ga je proslavila prozvao je za promoviranje promiskuitetnog načina života. Pozvao je sve na bojkotiranje serije i na razmišljanje o negativnim učincima koje televizija i takve serije ostavljaju na čovjekov mozak.

"Ljudi kažu da je to samo zabava. Istražite malo o učincima televizije na vaš mozak i obećavam vam da ćete morati donijeti odluku kada je u pitanju televizija, posebno u vezi onoga što gledate", nastavio je. "Bio sam plaćeni licemjer jer meni to nije odgovaralo, ali sam to i dalje radio", rekao je o svom sudjelovanju u seriji.

Pročitajte više