Od Kim Kardashian do Lady Gage: Što za Božić poklanjaju (i primaju) celebovi

Foto: Profimedia

Kupovanje poklona za Božić nije uvijek jednostavno. Naime, mnogi žele darovati svoje bližnje nečim originalnim, no tim idejama najčešće stane na put financijska situacija. Ali kada se radi o slavnim osobama, novac nije nikakav problem. Međutim, što pokloniti nekome tko ima milijune dolara na bankovnom računu?

Angelina Jolie prije nekoliko godina svom je bivšem suprugu Bradu Pittu kupila slapove u Kaliforniji. Znajući da Brad voli arhitekturu, Angelina je dobro predvidjela da će htjeti na slapovima izgraditi kuću. Na ideju je došla nakon što su oboje jednom prilikom posjetili kuću na slapu rijeke Bear Run, naziva Fallingwater, arhitekta Franka Lloyda Wrighta.

Country pjevač Luke Bryan darovao je 2017. supruzi prilično unikatan poklon - dva klokana. Mnogi su ga nakon objave na Instagramu kritizirali smatrajući da divlje životinje nisu božićni darovi, no on se nikada nije oglasio na komentare.

The Rock majci poklonio kuću, Lady Gaga dobila ponija

Glumac Dwayne The Rock Johnson podijelio je 2018. dirljiv video trenutka kada je iznenadio svoju majku pismom u kojem joj je napisao da će joj kupiti kuću gdje god želi. Glumac je tijekom godina majci kupio nekoliko kuća.

Pjevačica Lady Gaga je od svoje izdavačke kuće dobila vrlo jedinstven božićni dar - ponija. "Danas je na moj prag stigao bijeli anđeo s neba. Zauvijek ću je jahati, voljeti i brinuti o njoj", napisala je pjevačica na svom Instagramu.

Bhad Bhadie, pravoga imena Danielle Bregoli, postala je poznata kada se pojavila u emisiji Dr. Phil zajedno sa svojom majkom, koja je bila zabrinuta zbog njezinog ponašanja. Bregoli je zatim počela graditi karijeru kao pjevačica, a jednog Božić odlučila je iznenaditi svoju majku otplatom preostale 64.000 dolara na hipoteci.

David Beckham je 2005. supruzi Victoriji Beckham za Božić kupio dizajnersku torbicu optočenu dijamantima, vrijednu 100.000 dolara, te novi Rolls-Royce, vrijedan 500.000 dolara. Uz to, darovao joj je dijamantnu ogrlicu s rubinom vrijednu više od dva milijuna dolara.

Kanye West je Kim Kardashian poklonio čak 150 poklona

R&B pjevač Chris Brown na Božić 2019. darovao je svojoj kćeri Royalty, koja je tada imala pet godina, bunt novca koji se krio u srebrnoj torbici. Kanye West je, pak, dao sve od sebe da iznenadi svoju tadašnju suprugu Kim Kardashian darovavši joj čak 150 poklona za Božić 2015.

Pjevač John Legend poklonio je supruzi i manekenki Chrissy Teigen ogroman kolut sira, kojim je ona bila oduševljena, kako je podijelila sa svojim pratiteljima uoči Božića 2015.

Glumac Zac Efron iste je godine dobio od svoje majke tjesteninu u obliku penisa. "Znaš da ti je mama zakon kada ti ovo pokloni", napisao je uz fotografiju poklona.

Pročitajte više