Klub Petar Pan u Makarskoj večeras rastura koncertom Rade Manojlović

 Foto: Instagram

OVOGA vikenda u Makarskoj je najveća špica ljetne sezone. Upravo zato, popularna diskoteka Petar Pan za sve svoje posjetitelje večeras je pripremila koncert Rade Manojlović. 
Popularna 26-godišnja pjevačica slavu je stekla u reallity showu "Zvijezde Granda" prije nekoliko godina i otada suvereno žari i pali pozornicama diljem regije.
 
 
Za one koji nisu upoznati s Radinim repertoarom, dovoljno je samo reći kako se na njezinim koncertima najviše skače i pjeva uglas jer u svom repertoaru, osim svojih hitova, praši i trenutno najveće hitove iz regije. A kad ovu senzualnu pjevačicu pogledate uživo, temperatura će vam dodatno porasti. Ona naprosto isijava seksipilom, a u kombinaciji s njezinim nastupom na bini, popularna Rada doista je neodoljiva.
 
 
Koncert počinje točno u ponoć, a zbog velike gužve koja se očekuje na ulazu, organizatori mole Radine obožavatelje da dođu što ranije. Nakon večerašnjeg koncerta u Petru Panu, saznajemo, Rada namjerava većinu idućeg tjedna provesti na jahti sa svojim prijateljima oko Makarske i kupati se bezbrižno i neopterećeno u brojnim skrovitim uvalama ispod Biokova. 

Pročitajte više