Knjiga o seksualnom životu kraljice Elizabete izazvala bijesne komentare

Foto: Guliver Image/ Getty Images

UVREDLJIVI detalji o seksualnom životu kraljice Elizabete II i princa Philip objavljeni su u skandaloznoj novoj knjizi autorice Lady Colin Campbell.

U knjizi Kraljičin brak bivša reality zvijezda piše kako Elizabeta II ima ''zdrav seksualni apetit'' kojeg je počela zadovoljavati ulaskom u brak, ali i da joj princ Philip nije bio vjeran. Na 320 stranica teatralno je opisala odnos kraljevskog para te otkrila da je Philip bio veliki zavodnik koji je uvijek javno koketirao za ženama,

''On voli društvo lijepih žena. Ne poznajem nijednu lijepu djevojku koja je bila u njegovom društvu a da nije koketirao s njom. Iskusila sam to iz prve ruke'', kaže Lady Colin dodajući kako kraljici to nije nimalo smetalo.

Embed from Getty Images

Knjiga je prepuna priča za koje autorica tvrdi da su provjerene i istinite informacije od ljudi bliskih kraljevskoj obitelji. Pa tako u jednom dijelu otkriva kako joj je kraljičin psihijatar rekao da se Elizabeta slomila kad je saznala da ju je suprug prevario.

Knjiga je naišla na brojne kritike uključujući i one britanskih medija, kao i javnih ličnosti.

''Nikad nisam vidio Lady Colin u društvu bilo kojeg člana kraljevske obitelji. Bilo tko može pričati svakakve stvari o kraljici jer ih ona neće tužiti, ali to ne znači da su istinite'', rekao je poznati komentator Judy Wade.

Embed from Getty Images

Britanski tabloid The Sun odbio je komentirati većinu dijelova knjige i to zbog straha da ne uzruja ljubitelje kraljevske obitelji.

''Nikakve tvrdnje Lady Colin nisu dostojne mog komentara'', kratko je rekao bivši kraljičin tajnik, dok kontroverzna autorica i dalje tvrdi kako kraljevska obitelj zna za sadržaj knjige te da im nimalo ne smeta.

Pročitajte više