Knoll napala njemačku voditeljicu: Da izgledam kao ti, nosila bih samo zimsku odjeću

Ilustracija: Luka Stanzl/PIXSELL

Ivanu Knoll, najpoznatiju hrvatsku navijačicu, naljutila je ekipa jedne njemačke televizije pa se s njima obračunala preko Instagrama. Najprije je objavila fotografiju voditeljice Laure Wontorre te kritizirala njen izgled.

"Draga Laura, kad bih ja tako izgledala, zauvijek bih nosila zimsku odjeću", napisala je uz fotografiju voditeljice. Nakon toga se obračunala i s njenim poslodavcima. "Najneprofesionalnija televizija svih vremena. Naučite svoje voditelje kulturi i nikad me više nemojte zvati za intervju", poručila je uz "palac dolje". Sve je to napisala na njemačkom jeziku.

Pokazala je i poruke podrške koje je dobila. "Zaista glup Laurin komentar, sramota", poručio joj je netko.

Što se dogodilo?

A do problema je došlo nakon što je Ivana, tijekom intervjua s voditeljicom Laurom, prokomentirala da joj je hladno, odjevena u bikini. "Teoretski, postojala bi i mogućnost da se nešto obuče kad je hladno", komentirao je nakon toga voditelj iz studija, a kad se Laura ponovno uključila u eter, rekla je: "Sad malo stručnosti, nakon čavrljanja o vremenu i odjeći, konačno bi opet trebalo govoriti o sportu."

Čini se da je to Knoll bila kap koja je prelila čašu. Ipak, intervju koji je dala za Sky News joj se, čini se, svidio pa ga je opisala kao "najbolji intervju ikad". 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.