Knoll se htjela snimati na hrvatskim stadionima, svi je odbili. Poslala im je poruku

Foto/Screenshot: Instagram

IVANA KNOLL na Instagram storyju se požalila na hrvatske klubove. Naime, influencerica je tražila stadion za "projekt" na kojem trenutno radi, a riječ je, kako je navela, o snimanju u trajanju 30 minuta. Ipak, odbili su je i Osijek i Hajduk. Evo što je napisala:

"Samo želim objasniti situaciju koja se trenutačno događa. Radim na projektu vezanom uz nadolazeće Europsko prvenstvo i trebao mi je lijepi stadion u Hrvatskoj na 30 minuta snimanja projekta, bez ljudi, bez ikakvih komplikacija koje bi mogle naštetiti terenu.

Nakon što je moj tim poslao upit NK Osijeku, dobili smo negativan odgovor. Uspjeli smo doći do kontakta za Poljud, gdje smo dobili odgovor da ne promoviramo Hajduk te da ne možemo snimati tamo jer ne doprinosimo promociji Splita.

"Ništa me ne može zaustaviti"

Samo ne znam kako stadion u Njemačkoj pristaje na istu situaciju i  smatraju da to doprinosi promociji, a recimo moja zemlja ne. Ovdje sam još jednom željela naglasiti, iako imam podršku od običnih ljudi, da uvijek postoje oni koji me pokušavaju zaustaviti u mom uspjehu, ali NIŠTA ME NE MOŽE ZAUSTAVITI. Što me ne ubije, ojača me."

Inače, navijačica je ranije objavila da stiže na Europsko prvenstvo u Njemačku. Podijelila je nekoliko članaka stranih medija koji se vesele njenom povratku na tribine te kratko napisala: "Knoll se vraća." Podijelila je i svoju fotografiju sa Svjetskog prvenstva 2022. i dodala: "Hrvatska se vraća. Euro 2024., budi spreman."

Pročitajte više