Kobna sedma godina: Priča Sofije Vergare i Joea Manganiella počela je poput bajke

Foto: Profimedia/Instagram

SOFIA VERGARA i Joe Manganiello objavili su da se razvode nakon sedam godina braka i tako potvrdili nagađanja fanova o krahu njihove ljubavne priče koja je na početku izgledala poput bajke. 

Sofia i Joe upoznali su se 2014. na večeri udruženja dopisnika Bijele kuće, a upoznao ih je Jesse Tyler Ferguson, njezin kolega iz serije Moderna obitelj. 

Ljubav na prvi pogled 

Sofia je u to vrijeme bila zaručena za američkog biznismena i glumca Nicka Loeba. Nekoliko tjedana nakon domjenka glumica je objavila da je raskinula zaruke. 

Bila je to očita ljubav na prvi pogled jer je Joe, čim je doznao da je Sofia slobodna, zamolio njihovog zajedničkog poznanika Jesseja za njezin broj. 

Jesse je upitao Sofiju za dopuštenje, ona je nakon malo oklijevanja pristala, a zatim je Joe preuzeo stvar u svoje ruke i odletio u New Orleans kako bi zaveo Kolumbijku. 

Prvi spoj  

"Već na prvom spoju navela je sve razloge zašto naša veza nikada neće uspjeti: 'Premlad si, ti si glumac, ti si ovo, ti si ono.' Sve mi je izgledalo kao da se trudi odgovoriti samu sebe od upuštanja u to", otkrio je 2015. za časopis Haute Living. 

Kako bi je dodatno uvjerio, donio je izdanje časopisa People u kojem je proglašen najzgodnijim neženjom 2014., a Sofia očito nije mogla odoljeti njegovom šarmu.  

Prosidba na Havajima 

Šest mjeseci nakon što su počeli vezu, Joe je odlučio zaprositi Sofiju dok su uživali na odmoru na Havajima. Kleknuo je na jedno koljeno i zaprosio je u hotelskoj sobi dok je sunce zalazilo. 

“Kad znaš, znaš, a mi smo znali odmah, vrlo, vrlo brzo", otkrio je Joe. 

Vjenčanje iz bajke 

Sofia i Joe vjenčali su se u lipnju 2015. u Palm Beachu na Floridi. Na raskošnom vjenčanju prisustvovalo je 350 gostiju, uključujući i nekoliko njihovih kolega. Nakon vjenčanja otputovali su na medeni mjesec u Turks i Caicos. 

Krajem te godine pojavili su se na premijeri filma Ratovi zvijezda: Sila se budi i prvi put prošetali crvenim tepihom kao vjenčani par, a 2019. zajedno su se pojavili i na filmskom platnu, snimivši film Bottom of the 9th. 

Kobna sedma godina 

Jedno od njihovih posljednjih zajedničkih pojavljivanja u javnosti bilo je u ožujku ove godine kad su prošetali crvenim tepihom na zabavi Vanity Faira povodom Oscara. 

Sofia je prije nekoliko dana proslavila svoj 51. rođendan u Italiji, gdje se zabavljala u društvu prijatelja i obitelji, no njezinog supruga nije bilo na vidiku, što je pokrenulo glasine o problemima u braku. 

Šuškanja je dodatno potaknula i činjenica kako je Joe na svom Instagramu hladno čestitao Sofiji rođendan, objavivši njihovu zajedničku fotku iz prošlosti, a nedugo nakon toga objavili su vijest o razvodu. 

Par je bio u braku sedam godina i nemaju zajedničke djece. 

Pročitajte više