Kojić na Instagramu otkrio gdje je otišao za blagdane, definitivno nije sa Severinom

Foto: Instagram

SEVERINA i Igor Kojić definitivno nisu proveli božićne blagdane zajedno. Nakon što je pjevačica na Božić objavila da blagdan provodi sa sinom Aleksandrom, Igor Kojić je jučer postavio story iz aviona. Danas je otkrio gdje je otputovao i time potvrdio da se sa suprugom nije vidio ni za Božić.

Kojić se trenutno nalazi u Liverpoolu. Bivši nogometaš je objavio fotografije sa Anfielda, gdje Liverpool večeras igra protiv West Broma. 

Podsjećamo, Severina je na Božić objavila kratku božićnu čestitku u kojoj je otkrila da blagdane provodi sa sinom. "Sinoć kad smo išli spavati, samo je prošaptao: 'Ti si najbolja mama na svijetu...' Sretan Božić svima", napisala je.

Šuškanja o razvodu

Već se dugo šuška o navodnim problemima u braku Severine i Igora Kojića, a par zajedno nije viđen već mjesecima. Severina je ljeto provela na hrvatskoj obali, dok je Igor većinu vremena na društvenim mrežama objavljivao fotografije iz Srbije.

Severina je mjesec dana na početku pandemije provela u obiteljskoj kući Kojića, a nakon toga se vratila u Hrvatsku, dok je Igor ostao u Srbiji. Otada supružnici nisu viđeni zajedno u javnosti, a jedno vrijeme nisu se ni međusobno pratili na Instagramu. 

Već neko vrijeme članovi obitelji Kojić te njihovi obiteljski prijatelji s estrade ne prate Severinu, no Igor je trenutno i dalje jedina osoba koju pjevačica prati na Instagramu, a ona je među tri profila koje on prati.

Srpski mediji jednom su pokušali saznati što se događa te su se uputili na adresu Kojića u Beogradu. U trenutku dok su novinari razgovarali sa susjedima iz kuće je izašao Severinin svekar Keba, koji je krenuo sa psom u šetnju. 

Iako na prvu nije htio komentirati odnos Igora i Severine, ipak je popustio pred pritiskom novinara. "Ne znam gdje su niti znam kakav je njihov odnos. Odrasli su ljudi i valjda znaju, a uvijek su i znali, što im je činiti. S druge strane, sve što rade, sebi rade", rekao je nevoljko.

Pročitajte više