Kolinda komentirala fotku Milanoviću: "Svi nas prepoznaju kao najvatrenije navijače"

Foto: Facebook/Igor Kralj/PIXSELL

PREDSJEDNIK Hrvatske Zoran Milanović sa suprugom Sanjom Musić Milanović otputovao je u Dohu gdje je bodrio Vatrene tijekom utakmice s Belgijom. Milanović je objavio fotografiju sa suprugom iz lože na stadionu. 

Kolinda komentirala fotografiju Milanoviću i Sanji

"Bravo", napisao je Milanović i tako pohvalio hrvatske reprezentativce koji su prošli skupinu na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru. Njegovu fotografiju danas je uočila i bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović koja mu se javila u komentarima.

Bravo 🇭🇷! #Qatar2022

Objavljuje Zoran MilanovićČetvrtak, 1. prosinca 2022.

"Tako je lijepo u Kataru vidjeti hrvatske boje. Svi nas prepoznaju kao definitivno najvatrenije navijače", komentirala je Kolinda, koja je također otputovala u Dohu kako bi s tribina navijala za Vatrene.

Inače, Sanja je za utakmicu Hrvatske i Belgije odjenula crveno odijelo i bijelu majicu, a modnu kombinaciju upotpunila je šeširom. Kolinda se odlučila za navijačku klasiku i odjenula dres

Predsjednik se nada ulasku Vatrenih u finale

Podsjetimo, Milanović se javio i nešto opširnijom porukom nakon prolaska Hrvatske u nastavak natjecanja.

"Nadamo se da ćemo ući u finale, ali, i ako ne uđemo, opet smo ušli u drugi krug. Nije ovo sreća, ovo je bio vrhunski posao", rekao je nakon utakmice i još napomenuo: "Belgija je jaka momčad, ali Hrvatska ima sjajnih igrača kao što je Gvardiol, koji je čudo, a i drugi su bili odlični."

Pročitajte više