Kolinda spomenula obitelj pa izostavila Jakova: "Cijepili su se mama, tata i djeca"

Screenshot: RTL

KOLINDA Grabar-Kitarović večeras je gostovala u emisiji RTL Danas, gdje je govorila, između ostalog, o Novaku Đokoviću i njegovoj drami s cijepljenjem. Govoreći o Novaku, Kolinda je naglasila da joj je on jako simpatičan, ali da im se mišljenja o cijepljenju razilaze. Spomenula je da se cijela njezina obitelj cijepila te naglasila da su cjepivo primili i mama i tata i djeca, ali je izostavila svog supruga Jakova Kitarovića, nekadašnje zvijezde pokreta "Jakove, izdrži".

"I ja i cijela moja obitelj smo se cijepili. Dakle i mama i tata i djeca", rekla je Kolinda. Ostalo je nejasno je li mislila da se Jakov nije cijepio ili ga je jednostavno zaboravila spomenuti. Zanemarivanje Jakova primijetila je i ekipa na društvenim mrežama.

"Novak je meni izrazito simpatična osoba. Za njega sam navijala u Tokiju i htjela da dobije olimpijsko zlato. Oko cijepljenja se duboko razilazimo. Ja sam se cijepila i moja obitelj se cijepila. Mislim da je cjepivo jedini izlaz iz ove situacije. Ovo mu jako šteti, nažalost", rekla je Kolinda o Novaku Đokoviću. 

Prije emisije bivša predsjednica pozirala je s Andrijom Jarkom i mnogi njegovi pratitelji primijetili su da izgleda drugačije nego u predsjedničkim danima. Kolinda je za intervju odjenula crne hlače, tamno plavi sako i bijelu bluzu. Na fotografiji koju je objavio Jarak nemoguće je ne primijetiti da je mršavija nego ikada.

Nova linija bivše predsjednice komentira se već nekoliko tjedana na društvenim mrežama.

Pročitajte više