Komemoracija za Milenu: Rade Šerbedžija i supruga oprostili se od glumačke dive

Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL

KOMEMORACIJA za Milenu Dravić održana je u Teatru Zvezdara, a od glumačke legende Jugoslavije došli su se oprostiti brojni kolege.

Dirljiv govor održala je Seka Sablić.

"Ostaje nam samo da se ponosimo što je bila naša. Što je prešla granicu, ali nije otišla. Što je bila lijepa, iskrena i draga. Lijepa i hrabra do posljednjeg daha. Hrabra jer se borila sa strašnim bitkama za Draganovim životom, pa onda za svojim. Obje bitke je izgubila. Sigurna sam da njena duša ide k nekom svitanju. Bila je dobar prijatelj, iskrena, draga, lijepa. S mnogo ljubavi i poštovanja i tuge ja samo mogu reći; Zbogom, Milena, zasad'', rekla je Sablić, prenosi Kurir.

Na komemoraciju su stigli i Rade Šerbedžija i Lenka Udovički.

"Sjećam se naših razgovora u jedan u noći. Pričale smo o tome kako biti čovjek, o tebi, meni, o danu, o tvom televizoru koji te je nervirao jer  je mijenjao kanale sam, a u stvari to je bio Gaga iz druge sobe. Htjela si mi dati fotografije na kojima smo zajedno. Nisam htjela pa gdje bi ti otišla, neka budu kod tebe. Ali sve se dogodilo za tren. I sada stojim ovdje odakle te ne mogu zvati da ti kažem da sam ipak uzela te fotografije i da ne brineš. Milena, svašta imam još da ti kažem, a nisam stigla. Već si otputovala. Ali htjela sam ti reći: Volim te, Milena, jedna, jedina Milena", rekla je Anica Dobra.

Pročitajte više