Komentira se Tomaševićeva obuća na dočeku Macrona: "Nema li ga tko savjetovati?"

Foto: Index

PREDSJEDNIK Zoran Milanović danas je na Pantovčaku primio francuskog predsjednika Emmanuela Macrona. U uredu predsjednika bili su brojni uzvanici, među kojima i zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević.

Prilikom ove svečane prigode i državnog posjeta Macrona, Tomašević se nije odrekao svoje omiljene obuće. Uz crno odijelo, bijelu košulju i plavu kravatu, obuo je crne tenisice.

 

Fotografima i snimateljima ovaj detalj nije promaknuo, iako se bojom tenisica Tomašević uklopio u okolinu, budući da su svi oko njega nosili crne cipele. Fotografija Tomaševićevih tenisica podijeljena je i na Twitteru.

"A gradonačelnik Zagreba ko bogec. Kaj nema za cipele, hlače i kaput?", "Da je ljeto bi u japankama. A dresscode je propisan inače na službenim pozivnicama za ovakve prilike. Diplomatski protokol", "Stvarno. Pa zar ga nema tko posavjetovati?", samo su neki od komentara.

 

Međutim, Tomašević nije jedini koji je danas obuo tenisice. Isto je učinio i Mate Rimac, što se vidi na fotografiji koja je snimljena dok je Macronu predstavljao automobil svoje tvrtke Rimac Nevera, kao i model Bugattija.

Pročitajte više