Komičar Pete Davidson otkrio zašto ga žene smatraju tako privlačnim

Foto: Profimedia

GLUMAC i komičar Pete Davidson otkrio je da ga žene smatraju privlačnim zbog njegovog "X faktora". “Izgleda da postoji nešto u vezi mene, kažu mi prijatelji. Evo baš sam tijekom jednog intervjua pokušavao objasniti samog sebe nekome”, rekao je Pete 2022. na dobrotvornom koncertu Patricea O’Neala. 

Pete je objasnio da je najbolje da zamislite sebe u nekoj trgovini gdje prekopavate ogromnu kutiju u kojoj se nalaze DVD filmovi. Problem s tim filmovima je taj što su zapravo loši pa ste presretni kad naiđete na neki kvalitetan film. "E vidite, ja sam dijamant u tom smeću", kazao je komičar. 

>>Ljubavna povijest najpoželjnijeg tipa u Hollywoodu: S kim je sve bio fatalni Pete?

Ljubio je brojne ljepotice 

Davidson je oduvijek bio iskren o svom ljubavnom životu i opisao je kako bi izgledao njegov spoj s djevojkom. "Volim otići s curom u restoran ili kino. Čak i ako bude bezvezan spoj, barem je hrana bila odlična", rekao je u podcastu River Café Table 4 s voditeljicom Ruth Rogers.

Podsjetimo, Pete Davidson prethodno je bio u vezama s mnogim damama iz svijeta showbiza poput Kim Kardashian i Kate Beckinsale, a za Arianu Grande je bio i zaručen.

Pročitajte više