Konačan kraj sage? Johnny Depp i Amber Heard navodno se nagodili

Foto: Profimedia

BIVŠI holivudski par Amber Heard i Johnny Depp navodno su završili svoj spor time što su se konačno nagodili oko tužbe za klevetu. Kako tvrdi Daily Mail, odvjetnici su postili dogovor prema kojem će Heardino osiguravajuće društvo Deppu platiti milijun dolara kako bi se ovaj dugotrajni spor okončao.

Heard i Depp bili su na sudu šest godina, a presuda je na koncu otišla u korist Deppa i Amber mu je morala isplatiti 15 milijuna dolara, a on njoj dva milijuna. Međutim, Amber i njezin odvjetnički tim uložili su žalbu jer smatraju da je sud pogriješio dozvolivši Deppu da dobije odštetu i na temelju nekih Heardinih ranijih izjava, a ne samo na temelju intervjua iz The Washington Posta, zbog kojeg ju je i tužio za klevetu.

"Jedva čeka nastaviti sa životom"

Ipak, na kraju su se, izgleda, nagodili, a pritom Heard sada smije govoriti o slučaju, što ranije nije smjela i, kako kažu, još uvijek ne priznaje nikakav oblik krivnje.

"Amber sada jedva čeka da nastavi sa svojim životom, kao što je to i planirala prije šest godina. Ovu nesretnu epizodu želi ostaviti iza sebe te se planira okrenuti onome što voli, svojoj karijeri, obitelji i životnim ciljevima", rekao je izvor blizak Amber za Daily Mail.

Pročitajte više