Konobari koji su ih posluživali otkrili kakvi su celebovi zapravo

Ilustracija: Instagram

MNOGI kažu da im ništa ne govori više o čovjeku nego način na koji se ponašaju prema konobarima u kafiću ili restoranu. Bilo to točno ili ne, ispovijesti konobara koji su posluživali slavne o tome kakvi su kao gosti privukle su poprilično pažnje.

Naime, BuzzFeed je upitao svoje čitatelje koji su nekad posluživali svjetske celebove da otkriju kako su se holivudske face ponašale i koliko su škrtarile (ili ne) na napojnicama. Naravno, ostaje nam da ovim ljudima vjerujemo na riječ...

Kate Winslet

"Posluživala sam Kate Winslet i njezine prijatelje. Bili su predivni. U pubu smo imali psa koji je uvijek bio ondje, a Kate ga je uzela u krilo i igrala se s njim. Pričala je sa mnom o tome što sam studirala i o povijesti našeg sela. Jeli su hamburgere i popili nekoliko boca vina. Dala je napojnicu od gotovo 50% i tražila recept za juhu."

Stanley Tucci

"Moj bivši dečko je posluživao Stanleyja Tuccija i njegovu suprugu Felicity Blunt prije nekoliko godina, bili su jako šarmantni i dali jako dobre napojnice."

Matthew McConaughey

"Dva puta sam posluživala Matthewa McConaugheya i njegovu obitelj. Ostavio je napojnicu od oko 25%. Bio je vrlo pristojan i podsjetio je svoju djecu da kažu 'molim i hvala lijepoj dami'."

Nogometaši Manchester Uniteda

"Radio sam u pubu u Manchesteru. Ondje sam upoznao mnoge Unitedove nogometaše, uključujući Paula Scholesa, Cristiana Ronalda (samo jednom) i Roya Keanea. Sve sjajni dečki... Davanje napojnica kod nas u Britaniji nije tako obavezna stvar kao što je to slučaj u SAD-u, ali platili su rundu pića za sve u pubu i ostavili po 10 funti za osoblje bara."

Dan Aykroyd

"Moj rođak je radio u jednom malom kafiću u Ontariju i jednog dana je ušao Dan Aykroyd. Primali su samo gotovinu, a on je poludio jer gotovine nije imao. Jadna blagajnica koja ga nije prepoznala se prepala i pomogla mu platiti od svojih napojnica, a on joj nije ni zahvalio na tome."

Ovo nije prvi put da u javnost izlaze priče ljudi koji su radili sa slavnima. Komičarka Annie Bond na TikToku već neko vrijeme dijeli svoja iskustva posluživanja poznatih. U nekima od njih je otkrila da su Ryan Gosling i Eva Mendes bili veoma simpatični gosti, dok su je Leslie Mann i Judd Apatow razočarali ponašanjem.

Pročitajte više