Konobarica izazvala raspravu: "Gostima sam naplatila limun i šećer, naljutili su se"

Foto: Screenshot TikTok

Konobarica i tiktokerica pod korisničkim imenom @mattmakesmewet je na društvenoj mreži objavila video u kojem je ispričala kako je gostima koji bi naručili vodu, limun i šećer naplaćivala limunadu - odnosno ono što zapravo nisu ni naručili.

"Kada bi gosti za stolom koji sam posluživala tražili vodu, limun i šećer, ja sam im naplatila limunadu. Naljutili su se i to sam im kasnije skinula s računa", objasnila je. 

@mattmakesmewet

 

♬ suono originale - Sweet Melodies

Njezin video skupio je više od 610.000 pregleda i izazvao brojne komentare. Neki su joj poručili da se to tako ne radi, dok su ostali pisali da je razumiju. 

"Ma zašto bi to radila? Nisu naručili limunadu?", "Pa limun se obično nudi besplatno, i šećer je besplatan. Ne razumijem", "Jesi li ti morala platiti limun i šećer koji su koristili pa si im tako naplatila?", "Nisi im poslužila limunadu, dala si im samo vodu. Što su oni dalje radili, to je njihova stvar", neki su od komentara.

"Očito su željeli besplatnu limunadu", "Ovo je nešto što bih ja napravila, gosti znaju biti lukavi", dodali su drugi. Što vi mislite?

Pročitajte više