Konobarica ostala u šoku kad je ugledala koliku napojnicu joj je dao jedan gost

Foto: Instagram

Clair Rachel Hauel radi kao konobarica u jednom restoranu u New Yorku, a na Instagramu je ispričala kako joj je jedan gost dao napojnicu od 500 dolara kako bi otišla na predstavu o kojoj sanja. 

Opisala je kako joj se dogodio "magični njujorški trenutak" te kako je zahvalna za ovaj "ludi i neočekivani poklon". Objavila je fotku računa koji je iznosio 232.86 dolara (oko 212 eura) na kojem je bila ispisana napojnica od 500 dolara (456 eura) te poruka: "Otiđi pogledati Merrily!" 

Napojnica od 500 dolara 

"Taj magičan trenutak u New Yorku dogodio mi se prije neki dan na poslu. Moj posao u službi se nalazi blizu kazališta, tako da nam dolazi mnogo ljudi nakon predstava na Broadwayu. Kao i obično, uvijek ih pitam što će gledati, a te večeri stigla je obitelj koja je pričala kako je pogledala predstavu Merrily. Gostima uvijek govorim kako je odlična i pitam ih da mi prepričaju kakav je osjećaj gledati je uživo", ispričala je. 

"Nakon što su večerali, prišla sam da počistim njihov stol i ugledala račun s napojnicom koji sam pregledala sedam puta kako bih se uvjerila da je stvaran. Hvala gospodinu koji mi je dao ovaj suludi i neočekivani poklon. Nadam se da ćete ponovo doći da vam se osobno zahvalim. Magija je još uvijek živa u New Yorku, kao i ljubav i dobrota i dobri, dobri ljudi", dodala je. 

Njezina objava mnoge je ganula do suza. 

"Plačem. Nadam se da ćeš mu se jednog dana zahvaliti", napisala je jedna korisnica, a druga dodala: "Fantastična priča. Nadam se da si uživala u predstavi." 

Pročitajte više