Konstrakta je postala hit na Twitteru nakon nastupa u Izraelu - zbog ručnika

Screenshot: YouTube

NATJECATELJI Eurosonga proteklih su dana boravili u Izraelu na jednom od evenata koji se održavaju uoči Eurovizije. Na sceni su, između ostalih, nastupile hrvatska pjevačica Mia Dimšić i srpska predstavnica Konstrakta, a o nastupu Srpkinje danas bruje društvene mreže.

Konstrakta je na pozornici u Izraelu imala tehničkih problema i nastupala je bez pratećih vokala, a na scenu je donijela i nekoliko ručnika koji su bili dio performansa. Publika se nemalo iznenadila i dobro nasmijala kada je pjevačica počela skupljati ručnike nakon što je završila s izvedbom.

"Iz hotela su, moram ih vratiti", rekla je Konstrakta.

Nakon nastupa u Izraelu sve je jasnije da srpska predstavnica ima veliku bazu europskih fanova. Trenutno je 15. na kladionicama za pobjednika i predviđa se da će glatko ući u finale. Nedavno je o Eurosongu govorila i za Index te priznala da se na izbor prijavila samo radi promocije.

"Promocija je bila primarni razlog. Mi smo nastupali kao Zemlja gruva 2008. i 2009. godine i isti je bio razlog. Kad se zakačiš na takvu platformu, imaš bolju vidljivost za ono što radiš, čuju te neki ljudi do kojih inače ne bi došao. Znaš kako funkcionira digitel, stalno se vrtiš u istim krugovima i teško se iz toga probiti. I ovog je puta to bila okvirna ideja pa smo bili malo zatečeni pobjedom", rekla je.

 

Pročitajte više