Konstrakta o Lasagni: On je favorit za pobjedu i nadam se da će tako i biti

Foto: EPA

Srpska glazbenica i nekadašnja predstavnica Srbije na Eurosongu Konstrakta ovih se dana nalazi u Malmöu, gdje je došla podržati ovogodišnju srpsku predstavnicu Teyu Doru. Tim je povodom za Telegraf.rs otkrila tko su njezini favoriti.

"Talijanka mi se baš sviđa. Pratim i Baby Lasagnu, on je favorit za pobjedu i nadamo se da će tako i biti. To bi bilo dobro za sve nas u regiji. Vidim da je dosta pažnju skrenula Irska, taj nastup je bio dobro izrežiran, ali ja nisam čula pjesmu i ne znam o čemu točno se radi. Slovenija mi je isto dobra", ispričala je Konstrakta.

Glazbenica je prije prve polufinalne večeri Eurosonga iskazala podršku Baby Lasagni. Na svojim Instagram storyjima pozvala je ljude da glasuju za srpsku predstavnicu Teyu Doru, ali i za hrvatskog predstavnika. "Ponosna na dragog susjeda", napisala je. Naposljetku su Teya Dora i Baby Lasagna ušli u veliko finale koje će se održati u subotu u Malmö Areni. 

Podsjećamo, Konstrakta, koja je 2022. predstavljala Srbiju na Eurosongu s pjesmom In corpore sano, ponovno se natjecala ove godine na srpskoj Dori u dugoj bijeloj opravi, a u jednom dijelu nastupa na pozornici je mijesila kruh. Nije pobijedila, ali o njezinom se nastupu ne prestaje pričati.

Pročitajte više