Pobjednica Beovizije progovorila o nagađanjima da je pjesmu posvetila umrlom kolegi

Screenshot: Youtube

PJEVAČICA Ana Đurić, koja nastupa pod umjetničkim imenom Konstrakta, pobijedila je sinoć u finalnoj večeri Beovizije i predstavljat će Srbiju na Eurosongu koji će se održati u Torinu. Sada je otkrila je li pobjednička pjesma posvećena pokojnom glazbeniku iz benda Zemlja gruva, što mnogi nagađaju.

Njena pobjednička pjesma In Corpore Sano, kako Konstrakta kaže, nosi više poruka i svako je može doživjeti na svoj način. Pjesma aludira na zdravlje, a stih da pjevačica nema zdravstvenu iskaznicu, što je i sama potvrdila, zbunila je mnoge slušatelje.

Konstrakta je bila članica benda Zemlja gruva, pa stoga mnogi tvrde da je pjesma posvećena njezinom pokojnom kolegi iz tog benda, gitaristu Miroslavu Ničiću. Naime, Ničić je preminuo nakon duge borbe s leukemijom.

"Pjesma nije posvećena preminulom članu Zemlje gruva koji je preminuo bez zdravstvenog osiguranja. Pjesma ima nekoliko poruka, ne samo o zdravlju, nego i o tome kako će to doživjeti svatko tko je sluša", rekla je pjevačica za Nova.rs, a potom dodala je da će na Eurosong ići bez zdravstvene iskaznice.

"U Italiju idem s privatnim zdravstvenim osiguranjem, nemam zdravstvenu iskaznicu. U svom timu imam doktore iz svih područja", poručila je srpska predstavnica.

Pročitajte više