Skandal drma svijet ljepote: Hrvatskoj Miss ponudili 10 tisuća eura za seks vikend u Singapuru

Foto: Igor Tomljenović

NAKON što se Miss Crne Gore nedavno putem društvenih mreža javno zgrozila nad ponudom "casting agentice" koja joj je ponudila pozamašnu svotu novca za seks vikend u Aziji, ispostavilo se da je istu ponudu dobila i Miss Hrvatske Maja Spahija.

Obje djevojke odmah su se ogradile od nemoralne ponude i priznale da se ne osjećaju nimalo ugodno u čitavoj situaciji, a dok je crnogorska Miss Nataša Milosavljević čitav slučaj prijavila policiji, "agentica" Antea s istom je ponudom nazvala ni manje ni više no direktoricu direkcije Miss Hrvatske Maju Vračarić.

"Nije mi jasno otkud joj ideja nazvati direkciju i nije mi jasno kako nemaju srama. Upozorila sam je da je u pitanju nemoralno i neprihvatljivo ponašanje, na što me žena drsko upitala bih li dala ruku u vatru da ni jedna djevojka ne bi pristala na ponudu od 10 tisuća eura", rekla je za Index zgrožena Maja Vračarić.

Žena koja ju je nazvala je, kaže, razgovor započela vrlo ljubazno i sve predstavila kao "bezazlen shopping u Singapuru", no svima je jasno o čemu je riječ.

"I sama imam žensko dijete i grozim se ideje da i njoj danas-sutra dođe takva ponuda. To je tema o kojoj moramo razgovarati na glas", zaključuje Maja, a njene riječi ponavlja i Iva Loparić Kontek, direktorica castinga i regionalnih izbora.

"Zna se da se takve stvari događaju, ali mi konkretno nikada nismo s time imali iskustva. Vjerojatno i ima djevojaka koje bi pristale, no ne možemo trpati sve u isti koš. Zato je dobro da se ovakve priče čuju i da djevojke budu na oprezu", kaže Iva.

S druge strane, iz direkcije Miss Universe kažu kako zasad nisu imali takvih iskustava.

"Niti jedna od naših missica nije nikad dobila nikakvu nemoralnu ponudu niti slične upite. Mi jako pazimo na cure i poslove koje rade, čak niti ne hostesiraju. Naše missice su visoko obrazovane, rade i sve manje se bave modelingom. Aktualna Miss ima ugovor i ništa ne smije raditi bez znanja direkcije", kaže za Index Ivana Delač Đolo, priznajući da je svjesna da su missice zbog svoje ljepote više na meti lažnih agenata.

Zgrožena čitavim slučajem bila je i crnogorska Miss, koja čitav slučaj i učinila javnim uz poruku -  "mene ne možete kupiti".



 

Pročitajte više