Kotiga: Nakon svake epizode Superpotjere pitam se što to meni treba u životu

Foto: Renato Branđolica za HRT

U nedjelju, 17. ožujka, kreće nova sezona HRT-ovog kviza Superpotjera. Dean Kotiga, jedan od petero lovaca tog kviza, oglasio se na društvenim mrežama prije početka emitiranja druge sezone.

"Nakon snimanja svake epizode Potjere mislim si kako je lijepo raditi ono što voliš i kako sam sretan što je na poslu, iako nekad stresno, uglavnom jako ugodno i zabavno. Nakon snimanja svake epizode Superpotjere pitam se što ovo meni treba u životu", napisao je na X-u. 

Stiže druga sezona

HRT je ovog tjedna najavio novu sezonu Superpotjere. I ovoga puta voditelj kviza je Joško Lokas, a lovci su i dalje Morana Zibar, Krešimir Sučević Međeral, Dean Kotiga, Mladen Vukorepa i Sven Marcelić. 

Joško je najavio uzbudljive nove emisije. "Očekivanja su da će lovci biti nemilosrdni jedni prema drugima kao i do sada, to je šlag na torti ovog formata. Mislim da će i u ovoj sezoni biti uzbudljivo, u drugom dijelu prve sezone neki su se rezultati rješavali u par sekundi, što je nevjerojatno za format", rekao je Lokas.

Prva sezona Superpotjere imala je visoku gledanost. HRT izvještava da je prosječni udio u gledanosti (SHR) prve sezone iznosio visokih 25.7 posto, što znači kako je Superpotjeru gledala četvrtina svih onih koji su u tom terminu bili pred svojim malim ekranima.

Pročitajte više