Kotiga o koronavirusu: Stanje je zeznuto, ne podcjenjujte stvari

Foto: Instagram

POPULARNI lovac i "lokalni, ako ne i regionalni" influencer Dean Kotiga oglasio se o koronavirusu na svom Instagram profilu.

"Samo sam htio ovim putem reći, stvarno je dosta zeznuto trenutno stanje u svijetu sa svime, ali još uvijek ne treba paničariti. Nemojte baš pokupovati sva brašna i sve papire, pustite nešto brašna i drugim ljudima", rekao je Kotiga nakon što je ispričao da je u prepunoj trgovini kupio dva mlijeka i dva paketa WC papira.

"Samo bih ovim putem poručio da još uvijek nije sve izgubljeno, polako, pratite što se dešava, čitajte. Ne podcjenjujte stvari i ne precjenjujte, ali polako", zaključio je Kotiga.

Nakon toga je organizirao i "giveaway" u kojem svojim pratiteljima poklanja - sapun.

"Pozicija svakog influencera, a posebno mene kao možda i najvećeg lokalnog, ako ne i regionalnog influencera, izrazito je moralno odgovorna i društveno angažirana, jer smo danas upravo mi influenceri oni koje suvremeno društvo vodimo u bolje sutra i oni koji svojim primjerom pokazuju kako se treba uzorno ponašati, kao što je kolegica influencerica Sanja Kovač nedavno pokazala kad je išla u Novi Zeland spašavati koale odnosno naslikavati se po skupim hotelima", započeo je.

"U tom smislu se kao izrazito utjecajan influencer osjećam odgovornim još jednom podsjetiti na to koliko je u ovim neobičnim i neobično zeznutim trenucima važna jednostavna stvar poput pranja ruku, kako zbog vas samih, tako i zbog svih ostalih, pa i onih koji sjede u upravnim odborima firmi koje će meni nekad uskoro omogućiti ekstraunosne influencerske ugovore zbog kojih ću ja biti bogat i sretan i isto tako moći ići u Namibiju spašavati orlove odnosno kupati se u Indijskom oceanu u nekom spa resortu u kojem ću se konačno naSPAvati ODLIČNA FORA!! A kako bih podsjetio na to pranje ruku odlučio sam napraviti giveaway u kojem dijelim jedan svoj sapun, kojim sam ja već prao svoje vrijedne ruke kojima ovo tipkam, a kojim ćeš ako ga osvojiš ti prati svoje, pa ćemo biti povezani!" napisao je.

Pročitajte više