Porečki restoran odgovorio Kotigi nakon što je tražio besplatne palačinke

Foto: Instagram

BAŠ KAKO je i najavio, Dean Kotiga obratio se porečkom restoranu koji je odbio influencericu Doris Stanković za večeru.

>>Kotiga: Šokiran sam kako se restoran u Poreču ponio prema kolegici influencerici

Kotiga je restoranu predložio da ga počaste palačinkama samo da se pojavi kod njih, a iz restorana su mu ubrzo i odgovorili.

"Poštovani, naše palačinke su sve super. Vodstvo restorana se upravo svađa u kuhinji oko toga kome će pripasti čast počastiti vas, konobari se mlate tacnama oko toga tko će vas uslužiti, a ja kao voditelj social networka koristim priliku da ja budem taj! Ali, ne brinite, u zamjenu ne tražim podjelu na story. Ali pranje suđa na kraju smjene da. Nadam se da vam se ponuda sviđa te da ćete je znati ugrabiti. S dvije ruke... U jednoj spužva, u drugoj sapun. Unaprijed zahvaljujemo na interesu", prihvatili su Kotiginu zezanciju iz restorana.

"Hvala na podršci, a palačinkama stvarno častim, već sam javio vlasnicima", naglašeno je Kotigi na kraju poruke uz smajlić.

"U redu, oprošteno vam je sve jer sam dobar čovjek. Hvala i vidimo se sutra", poručio je Kotiga na kraju dopisivanja te snimio nekoliko videa u kojima je zamolio domaće influencere da i oni oproste restoranu u Poreču te mu daju drugu šansu. Doris Stanković je poručio da mora "još gristi kao on", postati najveći influencer kao on te ponovno poslati poruku restoranu.

"Možda ti se sad smiluju", poručio je.

Podsjećamo, hrvatska influencerica Doris Stanković je na svom TikToku objavila video u kojemu kaže da ne može vjerovati što joj se dogodilo nakon što ju je neimenovani restoran u Poreču odbio počastiti večerom i zauzvrat dobiti oznaku na njezinom Instagramu.

Influencerica je od restorana tražila kompenzaciju u vidu objave na Instagramu i rekla im da je to uobičajena praksa u Hrvatskoj - šef restorana joj da besplatno jelo, a ona označi restoran na Instagramu.

"I što onda, što smo time dobili? Da se netko sprda s nama zato što smo na vašem Instagram storyju? Vaša ponuda je u najmanju ruku smiješna, to može tražiti i dobiti Madonna, Serena Williams, Will Smith. Vi možete doći kod nas i jesti, uslugu ćete platiti, a mi možemo u dogovoru s vama iznos vašeg računa uplatiti u humanitarne svrhe i to objavite na svom storyju. U protivnom nema džabe ni kod stare babe. Za vas od našeg osoblja i gostiju nitko nikad nije čuo", napisali su Doris iz restorana.

U nastavku njihove konverzacije, ekipa iz restorana Doris je nazvala Instagram siroticom i guskom.

Pročitajte više