Kotiga u Potjeri nije znao odgovor na pitanje o Hajduku, mnogima će biti prelagano

Screenshot: HRT

U NOVOJ epizodi kviza Potjera natjecali su se Tomislav, Frane, Marlon i Pavao. Do završne potjere došla su sva četiri natjecatelja i protiv lovca Deana Kotige borili se za 16.500 eura. 

Prvo pitanje u završnoj potjeri koje je lovac dobio bilo je o Hajduku. "Majica s likom kojeg je pjevača omiljeni odjevni predmet navijača Hajduka?" glasilo je pitanje, no Kotiga nije znao odgovor.

"Tome Bebića", bio je njegov odgovor. Natjecatelji su spominjali Vinka Cocu, no naposljetku su dali točan odgovor - Miše Kovača. 

"Dobro, može i to. Ima smisla", prokomentirao je Kotiga pa rekao: "Toma Bebić, Hajduk, Split."

Naposljetku, natjecatelji su izvrsnom igrom pobijedili lovca i lijepu svotu ponijeli kući.

Kotiga ranije: Domaća liga je najbolja liga. Hajduk, tko ima još?

Inače, Kotiga je u jednoj od prošlogodišnjih epizoda kviza spominjao Hajduk. "Za koga navijate, što gledate?" pitao je Kotiga natjecateljicu Saru, na što mu je ona odgovorila: "Premier ligu, Liverpool mi je prvi klub."

Lovac ju je potom upitao "uvlači" li se možda voditeljima odgovorom, na što je Sara brzo rekla da je to "obiteljska tradicija". Lokasa je, pak, zanimalo navija li natjecateljica za neki domaći klub. "Ne, ne želim vrijeđati domaću ligu, ali...", krenula je govoriti Sara, a potom ju je Kotiga prekinuo.

"Ne možete vrijeđati domaću ligu, ona samu sebe vrijeđa. Domaća liga je najbolja liga. Hajduk, tko ima još?" rekao je. "Nema ništa više, nitko dalje", zaključio je Lokas.

Pročitajte više